Arrangement

Eksponentielle teknologier er nøglen til den grønne omstilling - Anders Quitzau (IBM)

En bæredygtig fremtid er helt afhængig af teknologi – også den teknologi, der er på vej. Gennem konkrete cases vil Anders Quitzau fortælle, hvordan nyeste teknologier som AI, blockchain, IoT og 5G kan accelerere bæredygtigheden i virksomhederne

Messecenter Herning (MCH), Herning

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 09:00 - 09:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 06. oktober 2021 - kl. 07:59

Fremtidsteknologi og digitalisering er nøgleord, når det kommer til bæredygtige og rentable løsninger – det gælder både produkter, processer og adfærd.  
Anders vil give inspiration til og konkrete eksempler på, hvordan nye teknologier som AI, Blockchain, IoT og 5G kan anvendes af både små og store virksomheder til ikke kun at øge deres bæredygtighed, men også til at skabe nye forretningsmodeller og en bedre bundlinje. Ligeledes vil han give sit bud på, hvordan man kommer i gang… eller videre. 

Om Anders Quitzau
Anders Quitzau er Innovationsdirektør og climate champion i IBM.  Han har gennem de seneste 13 år især beskæftiget sig med forsknings- og innovationsprojekter indenfor vand, energi, logistik, fødevarer og sundhed.  

Om IBM
IBM er verdens førende Cloud & AI virksomhed. IBM Research er verdens største privatejede forskningsorganisation og har i mange år, indenfor området ’impact science’, udviklet avancerede teknologier og løsninger til en bæredygtig fremtid. 

______

Er du ikke medlem af IDA?
Alle er velkomne til at tilmelde sig denne talk - også dig som ikke er medlem af IDA. Hvis det er første gang, du skal deltage i et arrangement hos IDA, skal du oprette en gratis brugerprofil. Det tager kun 3 sekunder og herefter kan du logge dig ind og tilmelde dig alle de talks, som du ønsker. Oprettelse af en brugerprofil betyder selvfølgelig ikke, at du melder dig ind i IDA.

____________

Obs. Dette event er en del af Technomania 2021 

Endelig kan vi mødes med kollegaer og samarbejdspartnere. Kom med til Technomania 2021, når beslutningstagere og influenter fra alle hjørner af industrien samles i Herning den 6. og 7. oktober. 

IDA byder dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige, og vi glæder os til at byde dig velkommen til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, State-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Se og tilmeld dig alle øvrige talks her.

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage i denne talk, skal du have billet til hi-messen. Billetten er gratis, og skal bookes på hi-messens website. (kan først bestilles fra august 2021)

Vi glæder os til at se dig!


Hold dig opdateret om Technomania 2021

Følg Technomania på Facebook.

Følg Techomania på Linked In

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Main Stage - Hal F (- En del af Technomania 2021)


Hvornår

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 09:00 - 09:45


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 06. oktober 2021

Kl. 07:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

291

Arrangementsnr.

339608


Arrangør

IDA Grøn Teknologi


Medarrangører

IDA Automation

IDA Education

IDA Energi

IDA Fyn

IDA Grøn Teknologi

IDA Lederforum

IDA Materialeteknologi

IDA Mechanical

IDA Nord

IDA Selvstændig

IDA Syd

IDA Vestjylland

IT Gruppen, IDA Østjylland