Arrangement

Elefanten i rummet – hvad gør jeg med den?

Du kender det sikkert godt. Du sidder til et møde og diskuterer et emne eller en problematik. Men neden under samtalen, kører der en “undertekst”, som ingen rigtig sætter ord på - fordi det er for ubehageligt, potentielt konfliktfyldt eller tabubelagt.

Messecenter Herning (MCH), Herning

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 11:45 - 12:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 07. oktober 2021 - kl. 07:59

Dette fænomen er et eksempel på “elefanten i rummet”. 
Den mærkes af de fleste, og hvis vi ikke handler på den, går det ud over vores relationer og samarbejde. Den skaber afstand, splid og dårlig energi. Og den får os til at brokke os i korridorerne, frem for at engagere os i de møder eller samtaler, hvor “elefanten” er med.  
Derfor er det vigtigt, at have mod og handlekraft til at sætte ord på det usagte; At turde pege på “elefanten” og sige: “Dér er den. Lad os kigge på den og være nysgerrige på, hvad det handler om”. 

Måske oplever du alt for ofte, at du...
- undlader at sige, hvad du mener, tænker og lægger mærke til?
- går i en stor bue uden om (risikoen for) potentielle konflikter eller kontroverser?

Vil du gerne styrke dit mod til at italesætte svære emner og finde konstruktive veje til fornyet engagement, og vil du gerne bidrage til en kultur med psykologisk tryghed som grundelement?

Har du brug for inspiration – og måske et blidt igangsættende skub? Så hør Lotte Svalgaards oplæg om Elefanten i rummet. 

Om Lotte Svalgaard
Lotte Svalgaard, ph.d, cand. psych. aut, Lederudviklingskonsulent på INSEAD, Partner i Action Lab Aps, , underviser på MPO (Master of the Psychology of Organisations). Executive coach. Lotte Svalgaard er forfatter til bogen “Elefanten i rummet” fra 2019.  

Obs. Dette arrangement er en del af Technomania 2021 

Endelig kan vi igen mødes med kollegaer og samarbejdspartnere. Kom med til Technomania 2021, når beslutningstagere og influenter fra alle hjørner af industrien samles i Herning den 6. og 7. oktober. IDA byder dig igen i år på en messeoplevelse langt ud over det sædvanlige, og vi glæder os til at byde dig velkommen til to hæsblæsende og intense dage med fokus på, hvordan teknologi understøtter bæredygtig industri og FNs verdensmål, State-of-the-art teknologi og inspirerende talks fra ind- og udland om de nyeste teknologiske trends. 

Technomania er en del af hi Tech & Industry i Herning. For at deltage i denne talk, skal du have billet til hi-messen. Billetten er gratis, og skal bookes på hi-messens website. (kan først bestilles fra august 2021)

Vi glæder os til at se dig!


Hold dig opdateret om Technomania 2021

Følg Technomania på Facebook.

Følg Techomania på Linked In

Hvor

Messecenter Herning (MCH)

Vardevej 1

7400 Herning

IDA Lead Stage - Hal F (En del af Technomania 2021)


Hvornår

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 11:45 - 12:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 07. oktober 2021

Kl. 07:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

100

Arrangementsnr.

339619