Webinar

Elefanten i rummet - webinar

På dette webinar får du inspiration til, hvordan du kan få modet til at handle på det, som du/I mærker.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 16:00 - 16:45

Gratis

Tilmeldingsfrist 30. november 2020 - kl. 23:59

Dette webinar tager udgangspunkt i bogen ”Elefanten i rummet” af forfatter, ph.d. og erhvervspsykolog Lotte Svalgaard. Elefanten i rummet handler om det, som vi mærker og ikke handler på. Vi kender det alle sammen. Vi sidder i en gruppe eller til et møde og diskuterer et emne eller en problematik. Men neden under diskussionen kører en undertekst, som ingen af de tilstedeværende sætter ord på.

Dette fænomen er et eksempel på  'elefanten i rummet': Den mærkes af de fleste, den går i vejen og bliver svær at arbejde med, hvis ingen peger på den og siger: 'Dér er den. Lad os kigge på den og se, hvordan vi kan få den til at fylde mindre?'

Lotte Svalgaard viser gennem eksempler og spørgsmål til refleksion, hvordan elefanten bør behandles, til gavn for både arbejdsglæde, kreativitet og produktivitet.

Oplægsholder har givet mulighed for, at man kan købe bogen ”Elefanten i rummet” med 25% rabat. Hvis du går ind på Akademisk Forlag https://www.akademisk.dk/elefanten-i-rummet og du skriver koden ”Elefanten”, udløser det rabatten.


Tilmeldingsprocedure
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. I mailen finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk 

Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger
Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https//zoom.us/privacy.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding
Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs online tjenester - du blive ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedrørende persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten. 


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 16:00 - 16:45


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 30. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

262

Arrangementsnr.

338424


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland