Arrangement

EMMA UDE AF TAKT - Emma gad - nu gider vi igen

Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

Jysk Musikteater, Silkeborg

Onsdag d. 02. december 2020

Kl. 19:30 - 21:30

Fra 280 kr.

I 60'erne og 70'erne blev det en regel, at der ikke måtte være nogen regler. I dag er der en modbevægelse på vej, for selvom det fungerer for den enkelte at snakke i telefon under hele middagen, synes resten af selskabet ikke nødvendigvis, at det er i orden. Der er hårdt brug for manualer til det sociale liv, og det er bemærkelsesværdigt, hvor mange af Emmas gyldne leveregler, der stadig har både underholdningsværdi og relevans. 

De seks skønne kvinder fra succesforestillingen Lillys Danmarkshistorie tager fat på Emma Gads dannelseshistorie: Folk omkring os har jo glemt, hvordan man opfører sig, ikke sandt! Så der er god grundt til at genopfriske regler for den gode opførsel. 

'Man skal ikke stikke servietten i knaphullet', 'Man må undgå al støj, idet man spiser', 'Lær deres børn i tide at være uafhængige af andres hjælp', 'Lad Dem ikke helt beherske af Deres telefon, men sæt den ud af virksomhed under et måltid sammen med gæster og under en samtale'. Disse - og mange flere - gode råd gav Emma Gad for lidt over 100 år siden i bestselleren Takt og Tone - hvordan vi omgås. Fru Gad rådgav ikke kun om etikette i selskabslivet, men også om god skik og opførsel i forbindelse med de mere alvorlige sider af livets forhold: Hvad siger man til én, der lige har mistet sin kone? hvordan forholder man sig til børn og eks'er i forbindelse med skilsmisse? Hvad gør man, hvis man ikke bryder sig om sin søns valg af hustru?

Medvirkende:Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck, Sanne Graulund

Producent: Folketeatret

Billetterne udleveres i foyeren af IDA's repræsentant. Drikkevarer og snacks i pausen er med i prisen.

 

Hvor

Jysk Musikteater

Papirfabrikken 80

8600 Silkeborg

Teatersalen. Gratis, overvåget garderobe


Hvornår

Onsdag d. 02. december 2020

Kl. 19:30 - 21:30


Pris

Ledig

280 kr.

Medlem

280 kr.

Seniormedlem

280 kr.

Studiemedlem

280 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 18. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

13

Tilvalg

Ledsager

280 kr.

Egne børn under 24 år

100 kr.

Arrangementsnr.

337130