Arrangement

Et bæredygtigt arbejdsliv - inspiration og how-to

Viden om og konkrete råd til hvordan et bæredygtigt arbejdsliv med høj performance kan skabes - samtidig med at leve et godt liv. Det handler om work-life balance, stress og stressforebyggelse i vidensarbejde.

IDA Conference, København V

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 17:00 - 19:30

Fra 75 kr.

Tilmeldingsfrist 30. november 2020 - kl. 23:55

Vi har inviteret to medlemmer fra tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv til at dykke ned i nogle af tænketankens anbefalinger https://baeredygtigtarbejdsliv.eu/ og værktøjer for dig som medarbejder, leder eller tillidsvalgt.  


Fleksibilitet og work-life balance

Fleksible muligheder blev hyldet som løsningen på danskernes stigende problemer med at få arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen. Det viser sig dog at løsningen på work-life balance udfordringen kalder på mere end blot fleksible tiltag i sig selv, og at et one-size-fits-all perspektiv må nuanceres. Her præsenteres work-family border teorien som en model til at fange kompleksiteten og anvise konkrete veje til at få arbejdsliv og privatliv til at spille sammen. 
 

Stress og stressforebyggelse

Vi ser også på hvilke vilkår i arbejdet der kan lede til stress, og  hvorfor vi som hvorfor medarbejdere/ledere kan blive stresset på arbejdspladsen. Hvad kan vi generelt gøre for at forebygge at medarbejdere og ledere bliver syge pga. stress i arbejdet.  

Deltagerne vil blive introduceret for grundlæggende viden om arbejdsrelateret stress og værktøjer til forebyggelse af stress på organisation, ledelse, gruppe og individniveau.
 

Beskrivelse af oplægsholderne:

Yun Ladegaard, Ph.d. Forsker på Københavns Universitet, Institut for Psykologi. Erhvervspsykolog. Medstifter af tænketanken Bærerdygtigt Arbejdsliv   

Vivi Bach, Ph.d. Selvstændig erhvervspsykolog, cand.psych.,aut., ph.d., ekstern lektor ved Aarhus Universitet. Medstifter af tænketanken Bærerdygtigt Arbejdsliv

IDA Kompetenceforum byder som altid på lidt forplejning under arrangementet. 

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 03. december 2020

Kl. 17:00 - 19:30


Pris

Studiemedlem

75 kr.

Ledig

95 kr.

Medlem

95 kr.

Seniormedlem

95 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

175 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 30. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

40


Ledige pladser

18

Arrangementsnr.

337060


Arrangør

KompetenceForum, IDA København


Medarrangører

IDA Arbejdsmiljø

IDA Lederforum Hovedstaden