Webinar

Et-dages Masterclass forløb: Cirkulær Økonomi & Bæredygtige Forretningsmodeller

I samarbejde med Green Network Vejle og CSR Forum inviterer FUHR til denne Master Class, hvor du kan blive klogere på, hvad cirkulær økonomi er, og hvordan man arbejder med cirkulær økonomi praksisnært, som en model for organisationsudvikling.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 10. november 2021

Kl. 09:00 - 15:00

Fra 995 kr.

FAGLIG RAMMESÆTNING

Hvis vi skal lykkes med at begrænse klimakrisen og komme i mål med den grønne omstilling, skal vi ændre den måde, vi producerer og forbruger på i dag. 

Vi skal sige farvel til brug og smid væk-samfundet og byde velkommen til en cirkulær økonomi, hvor vi designer produkter til at bevare deres værdi så længe som muligt. 

Derudover har cirkulær omstilling et stort økonomisk potentiale. Omstillingen vil ikke bare reducere Danmarks materialeforbrug med op til 50 procent, men ifølge tænketanken Ellen MacArthur Foundation kan den også sikre vækst, skabe flere arbejdspladser og øge dansk eksport. 

HVAD FÅR DU/I MED HJEM?

På denne master class får du en grundlæggende forståelse for cirkulær økonomi, som en model for organisations- og forretningsudvikling. 

Via best practice udfolder vi fordelene og giver handleanvisninger til, hvordan du hjemme i egen organisation selv kan arbejde forretningsdrevet med cirkularitet. Fx hvor produkters livscyklus udvides, takket være et bedre miljøvenligt design, der gør det nemmere at reparere, genbruge og reproducere, en forbedret holdbarhed, bedre affaldshåndtering, og nye forretningsmodeller baseret på leasing, deling, reparation og genbrug. Vi sørger ligeledes for, at du bliver klogere på, hvor du kan indhente mere viden og flere brugbare indsigter om temaet. 

HVEM HENVENDER VI OS TIL?

Konsulenter, projektledere fra det private og det offentlige, og alle andre, der til dagligt har berøring med CSR, bæredygtighed, verdensmålene etc. – enten som strateg eller som udfører. 

DET FAGLIGE INDHOLD – 4 moduler

Modul 1 – Practice: ekspertviden, teori og strukturelle rammer 

Modul 2– Best Practice: case virksomhed 1 

Modul 3 – Next Practice: case virksomhed 2 

Modul 4 – Our Practice: faciliteret proces / gruppearbejde med fokus på egen organisation

Denne masterclass er diplomgivende. 

Dette Master class-forløb afholdes:

  • 10. november kl. 9:00-15:00 

Pris: kr. 995,- for IDA medlemmer.

VIGTIGT vedr. tilmelding

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Linket til webinaret følger dagen før afholdelsesdatoerne i en mail fra IDA. 

Platform og arrangør: Webinaret afvikles i MS Teams og afvikles af CSR Forum. Det er således ikke IDA, som afholder webinaret, hvorfor IDA ikke kan stilles til ansvar for teknikken eller kvaliteten.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangørerne og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Link fra CSR Forum sendes dagen før afholdelse i en mail fra IDA


Hvornår

Onsdag d. 10. november 2021

Kl. 09:00 - 15:00


Pris

Medlem af arrangør

995 kr.

Ledig

995 kr.

IDA-medlem

995 kr.

Seniormedlem

995 kr.

Studiemedlem

995 kr.

Ikke IDA-medlem

1.495 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

1.495 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 08. november 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

47