Webinar

Excel begynderkursus

Verdens mest anvendte regneark er Microsoft Excel. Det giver også god mening, når man ser på, hvor meget det kan. Vil du blive bedre til at navigere rundt i Excels mange funktioner og features? Så er dette webinar for dig.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 27. oktober 2020

Kl. 17:30 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 26. oktober 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

På dette webinar vil du lære de grundlæggende ting i Excel og få viden om, hvordan du strukturerer dine Excel-ark mest optimalt ift. at kunne anvende funktioner, opslag og formler. Derudover vil du blive introduceret til, hvordan du anvender data fra dit Excel-ark til at producere grafer, diagrammer og pivottabeller. Webinaret giver dig en rigtig god introduktion til Excel og giver dig en forståelse for, hvordan du kan bruge Excel mere effektivt i din hverdag.

Det kan du efter webinaret
- Opbygge simple Excel-modeller
- Anvende de mest brugte funktioner i Excel
- Producere grafer og tabeller
- Lave datasortering og betinget formatering
- Anvende de mest brugte formler i Excel

Indhold
Excel lærer du bedst ved at prøve dig frem! Derfor vil der på dette webinar være mulighed for løbende at lave øvelser og stille spørgsmål til underviseren.
Webinaret varer samlet 90 minutter og er opbygget med udgangspunkt i følgende tre moduler:

Modul 1: Indledning og introduktion til Excel
Modul 2: Øvelser
Modul 3: Spørgsmål og evaluering

Underviser
Kasper Linnemann er Managing Partner i rådgivningshuset The Go To Company ApS, som dagligt laver forretningsudvikling og projektledelse i samarbejde med ledere og teams i små og mellemstore virksomheder. Kasper er uddannet Cand. Merc Fir. (Finansiering og Regnskab) fra CBS og har de seneste 10 år arbejdet i den finansielle sektor - med særligt fokus på rapportering og budgettering i Excel.
 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 27. oktober 2020

Kl. 17:30 - 19:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

77

Arrangementsnr.

336321


Arrangør

Ungdomsudvalg, IDA Fyn


Medarrangører

Kurser for studerende
 

Sådan deltager duLink kopieret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.