Arrangement

Få dig selv og dit lederskab på ret kurs ved at udnytte din ubevidste intelligens

Barack Obama gør det. Winston Churchill gjorde det. Og forskningen har flere gange vist at det giver overordentlig god mening at gøre det.

IDA Conference, København V.

Mandag d. 29. november 2021

Kl. 17:30 - 20:00

Fra 50 kr.

Gør hvad du tænker? Arbejde på at huske – og forstå – dine natlige drømme.

Dine natlige drømme  - en stor del af din ubevidste intelligens - arbejder utrætteligt på at løse dine arbejdsmæssige og personlige udfordringer. Mere tekniske (vidste du at Google’s bagvedliggende teknologi er et resultat af en natlig drøm som stifter Larry Page havde, en drøm han selvsagt kunne huske og straks skrev ned?), og mere personlige (Obama og Churchill er med forståelsen af deres drømme bl.a. blevet stærkt bevidste om hvad der reelt driver (/drev) dem i deres lederskab, og er således blevet mere autentiske og stærke ledere).

Men det hele kræver at du kan huske dine drømme (mere end blot at ”skrive dem ned” – der skal jo været noget at skrive ned) – og ikke mindst forstå dem.

Kom med til dette vanvittigt spændende foredrag, hvor forsker i drømme og ubevidst intelligens Michael Rohde lærer dig både hvordan du meget bedre husker dine drømme (og derfor får hul igennem til din ubevidste intelligens), og ikke mindst, hvordan du skal gå til dine drømme, for at forstå dem.

Michael er af baggrund cand.merc. og bachelor i psykologi, og forsker i dag i drømme og ubevidst intelligens. Han har haft en længerevarende karriere først i medicinalindustrien (amerikanske Eli Lilly), dernæst i konsulentbranchen (kursusvirksomheden Mannaz), hvor han har undervist i ledelse og projektledelse. Siden 2012 har han været selvstændig foredragsholder, forsker og forfatter drevet af en stærk passion om at udbrede budskabet om værdien af at lytte til vores ubevidste intelligens. Han er en stærk formidler – hvorfor han også af Berlingske Nyhedsmagasin har fået en talentpris – netop for sine formidlingsevner. Michael udgav i 2015 bogen ”Sådan forstår du dine drømme” på Dansk Psykologisk Forlag, og i 2020 ”Når gravide drømmer”.

OBS. Der kan være krav om coronapas til IDA-arrangementer 

IDA følger myndighedernes anvisninger, og det betyder at du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas, hvis der er over 200 deltagere eller det foregår på fx et spisested. Mange konferencesteder, fx IDA Conference, er klassificeret som spisesteder, så her er coronapas obligatorisk. Vi beder dig tage hensyn til, at andre deltagere kan være mere udsatte end dig eller have en anden opfattelse af smitterisiko. 

Her kan du læse opdaterede råd og anvisninger

  

Hvor

IDA Conference

Kalvebod brygge 31-33,

1780 København V.


Hvornår

Mandag d. 29. november 2021

Kl. 17:30 - 20:00


Pris

Ledig

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studiemedlem

50 kr.

Medlem af arrangør

100 kr.

IDA-medlem

100 kr.

Ikke IDA-medlem

150 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

150 kr.

Firmamedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 28. november 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

50


Ledige pladser

24

Arrangementsnr.

341954


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Selvstændig