Webinar

Få job med LinkedIn - webinar

Hvad enten du er aktivt jobsøgende eller ej, er en aktiv tilstedeværelse på LinkedIn væsentlig for dine chancer for et jobskifte.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 28. januar 2021

Kl. 08:30 - 10:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 27. januar 2021 - kl. 23:59

På dette webinar vil du blive introduceret til en række fif og funktioner, der kan øge din gennemslagskraft online - med særligt fokus på jobsøgning.

Du får mulighed for at dele dine bedste jobsøgningsråd med andre - og høre om deres gode erfaringer.

Du behøver ikke at være rutineret bruger af LinkedIn for at deltage, men du får det bedste udbytte, hvis du allerede kender til de grundlæggende funktioner.

Webinaret vil bestå af oplæg, dialog, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål via chat.


Underviser:
Karriererådgiver Lise Dan, IDA og karriererådgiver Morten Esmann Andersen, IDA.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Zoom Webinar: Webinaret afvikles i Zoom. Det er vores erfaring, at det kun tager få minutter at komme på. hvis du vil have alle webinarfunktioner, anbefaler vi at downloade Zoom og logge på 5 minutter før mødet starter. Zoom-appen er let og brugervenlig. Alt hvad du behøver for at være klar, er lyd og kamera "tændt" på din pc, mobil eller tablet.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af ca. et døgn kunne se den optagne video her: Oversigt over IDAs videoer

Arrangør: Kompetenceforum, IDA København

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.


Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Torsdag d. 28. januar 2021

Kl. 08:30 - 10:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

164

Arrangementsnr.

338717


Arrangør

KompetenceForum, IDA København


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

IEF-Fonden

Kompetenceforum, IDA Nord

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland