Webinar

Få job med LinkedIn - webinar

Hvad enten du er aktivt jobsøgende eller ej, er en aktiv tilstedeværelse på LinkedIn væsentlig for dine chancer for et jobskifte.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 16. september 2021

Kl. 08:30 - 10:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 15. september 2021 - kl. 23:59

På dette webinar vil du blive introduceret til en række fif og funktioner, der kan øge din gennemslagskraft online - med særligt fokus på jobsøgning.

Du får mulighed for at dele dine bedste jobsøgningsråd med andre - og høre om deres gode erfaringer.

Du behøver ikke at være rutineret bruger af LinkedIn for at deltage, men du får det bedste udbytte, hvis du allerede kender til de grundlæggende funktioner.

Webinaret vil bestå af oplæg, dialog, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål via chat.


Underviser:
 Karriererådgiver Lise Dan, IDA og karriererådgiver Morten Esmann Andersen, IDA.


Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Zoom Webinar: Webinaret afvikles i Zoom. Det er vores erfaring, at det kun tager få minutter at komme på. hvis du vil have alle webinarfunktioner, anbefaler vi at downloade Zoom og logge på 5 minutter før mødet starter. Zoom-appen er let og brugervenlig. Alt hvad du behøver for at være klar, er lyd og kamera "tændt" på din pc, mobil eller tablet.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Video: Dette arrangement optages og du vil som tilmeldt få tilsendt mail med link et par dage efter webinaret.

Arrangør: Kompetenceforum, IDA København

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 16. september 2021

Kl. 08:30 - 10:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 15. september 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

487

Arrangementsnr.

340983


Arrangør

KompetenceForum, IDA København


Medarrangører

Kurser for studerende