Arrangement

Familieforestilling på Aarhus Teater: Et Juleeventyr

Dickens’ vidunderlige familieklassiker - A Christmas Carol - tænder julelys i alle små og store hjerter

Aarhus Teater, Aarhus C

Søndag d. 22. november 2020

Kl. 16:00 - 18:00

Fra 350 kr.

1 plads tilbage

IDA Aarhus kan igen i år invitere til en teatertur for hele familien. Vi skal se "Et juleeventyr" for både store og små.

Der er kun adgang for voksne i følge med børn.

Pris:                    Voksne 350 kr   

Børn (og unge under 25) er gratis.

IDA er vært med en forfriskning i pausen i Kampmannssalen.

Der er begrænset deltagerantal. Et IDA-medlem kan maks tilmelde 4 børn og 1 ledsager.

Dørene til teatret åbnes 30 minutter inden forestillingens start.

Biletterne vil blive sendt pr. e-mail, så du skal selv printe dem ud. Husk at tjekke at e-mail fra min adresse : svend.erik@dyrskov.net ikke går i spam.

Som alt andet i denne tid er vi underlagt restriktioner på grund af COVID-19. Derfor er det med risiko for at teateret må aflyse.

Svend Erik Dyrskov, mobil 40 200 290

Et Juleeventyr

Dickens’ vidunderlige familieklassiker tænder julelys i alle små og store hjerter

Med Et Juleeventyr bringer vi hele familien sammen om den søde juletid med alle de gaver, der hører sig stort teater til. Charles Dickens’ fabelagtige spøgelseshistorie om gnieren Ebenezer Scrooge er sammen med Oliver Twist hans mest kendte og elskede værk.

Scrooge vrisser med et hjerte, der er hårdt og koldt som sten, når folk ønsker ham glædelig jul. Indtil han får besøg af først sin afdøde kompagnon Jacob Marleys genfærd og så af tre ånder – alle med det budskab, at han må lære omsorg og menneskelighed for ikke at dø og vandre om i evig ensomhed. Det er historien om en mand, der har glemt at leve, men som juleaftensdag får en sidste chance for at åbne sit hjerte og ændre sit liv.

I spidsen for et forrygende hold af Aarhus Teaters skuespillere byder vi på karismatiske Jacob Madsen Kvols i den store hovedrolle som gnavpotten Scrooge. Kvols ledte an i sidste sæsons David Bowie-forestilling Lazarus og fik i 2019 teatermagasinet ISCENEs publikumspris for hovedrollen som Dr. Frank-N-Furter i The Rocky Horror Show.

Jacob Schjødt instruerer, og Benjamin La Cour står for scenografi – begge brillerede med stor succes i Den uendelige historie, som spillede på Aarhus Teater i 2018. Sammen med kostumedesigner Karin Betz skaber de en helt ny udgave af Dickens’ klassiker baseret på Harry Potter-dramatikeren Jack Thornes version, som har spillet i både London og på Broadway. Aarhus Teaters nye huskomponist, Marie Koldkjær Højlund, står for musikken sammen med Steffen Lundtoft og Anders Boll, som hun senest arbejdede sammen med på de musikalske arrangementer til Reumert-vinderen Lyden af de skuldre vi står på.

Hvor

Aarhus Teater

Teatergaden

8000 Aarhus C


Hvornår

Søndag d. 22. november 2020

Kl. 16:00 - 18:00


Pris

Ledig

350 kr.

Medlem

350 kr.

Seniormedlem

350 kr.

Studiemedlem

350 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 28. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

82


Ledige pladser

1

Tilvalg

Ledsager

350 kr.

Børn (og unge under 25 år)

0 kr.

Arrangementsnr.

337493