Webinar

Fejl i flydesign - og hvad har vi lært? - Online Live

Hør om uheldige detaljer i forbindelse med udvikling af fly, og den påvirkning de har haft på senere konstruktioner.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 26. august 2021

Kl. 19:00 - 21:30

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 26. august 2021 - kl. 17:00

Historien er fyldt med gode intentioner når det gælder flydesign, fikse ideer som skulle afprøves eller helt enkelt gemene fejlkonstruktioner, fra folk der burde have vidst bedre.

Mange er sikkert bekendt med historien om de Havilland Comet og hvordan denne medførte, at metaltræthed i aluminium pludselig blev noget, der skulle tages meget seriøst.

Dette foredrag vil handle om nogle af de problemer, der er set i det første århundrede af flyvningens historie, og tilhørerne vil få en underholdende og lærende beskrivelse af hvad man IKKE skal gøre.

Foredragsholder Jan Johansson er uddannet flyingeniør i England og har arbejdet hos Airbus, Rolls-Royce og Terma.
Jan er ivrig pilot og restaurerer veteranfly, bl.a. KZ-II og North American Harvard.

Bliv medlem af IDA Fly vær blandt de første der hører om nye arrangementer
Medlemskab af netværket er gratis for medlemmer af IDA, er du ikke medlem, så meld dig ind her inden du tilmelder dig (Husk du skal være logget på ida.dk).
Er du ikke medlem af IDA, kan du tilmelde dig IDA Fly som gæstemedlemskab via denne formular, årligt gebyr kr. 500,-. Firmamedlemskab kan tegnes via denne formular.

Alle kan gratis tilmelde sig IDA Fly's nyhedsmail og få info om de sidste nye arrangementer: Tilmeld dig nyhedsmail her.

Tilmeldingsprocedure: 
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 26. august 2021

Kl. 19:00 - 21:30


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 26. august 2021

Kl. 17:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

167

Arrangementsnr.

341287


Arrangør

IDA Fly


Medarrangører

Kurser for studerende