Arrangement

Fortæl, så de forstår det!

Hvordan får man delt sin viden med den uinteresserede chef, så hun kan se det spændende i emnet? I denne workshop, der er målrettet dig, der har lyst til at dele din viden med andre, øver vi i at lave korte, faglige præsentationer, der fænger andre.

Restaurant Håndværkeren, Roskilde

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 17:00 - 20:30

Fra 100 kr.

Tilmeldingsfrist 11. november 2020 - kl. 23:55

Til denne workshop lærer du at formidle det nørdede stof, du brænder for!

Det er med andre ord din ekspertviden, der skal i fokus, men du skal lære at præsentere den på en måde, der rammer dine modtagere - og hvordan gør man lige det? For at finde frem til din formidlingsstrategi, om din målgruppe er økonomichefen eller din borddame til næste middagsselskab, må du først finde frem til dit foretrukne ‘formidlingsværktøj’, og det kan aftenens underviser hjælpe dig med! Sabrina Vitting-Seerup er kåret som verdens bedste taler og har selv skrevet ph.d., så hun kender til udfordringen med at få nørderi gjort fængende for de ‘uindviede’.

Til workshoppen bliver du ført igennem en række forskningsbaserede tilgange, så der er masser af modeller i spil. Pointen er dog, at du skal afprøve teorien i praksis. Den nye viden skal give mening - også når hverdagen kalder, og travlheden melder sig. Et stykke værktøj giver ikke megen gavn, medmindre man har prøvet at holde det i hånden og faktisk bruge det, så derfor skal alle deltagere på banen i små øvelser i løbet af aftenen. Du lærer derfor først og fremmest, hvordan du bruger den mindst mulige indsats til at lave en stærk præsentation, der ræsonnerer med publikum. 

Om underviseren:

Sabrina har stået regelmæssigt på scenen siden 2014, hvor hun turnerede med sit første foredrag. Siden da har priserne regnet over hende – bl.a. er hun kåret som Danmarks, Europas og verdens bedste taler. Hun er samtidig selv en uforbederlig nørd. Sabrina har nemlig skrevet ph.d. om kulturens kommunikative effekter, og hendes oplæg og træninger er altid forskningsbaserede. Nu driver hun sit eget firma, Ren Snak, og laver videnskabsformidling, fungerer som moderator til større events og træner andre i at lave bedre præsentationer. Se mere om hende på www.rensnak.dk    

Forplejning:

Der vil være isvand, kaffe/the på bordene, når vi kommer,

Senere serveres dagens ret med øl/vand/vin og derefter kage med kaffe/the.

Giv venligst besked om evt. allergi, når du tilmelder dig eller skriv/ring til koordinator af arrangementet Britta på 22680240, hvis der opstår spørgsmål eller problemer.

Hvor

Restaurant Håndværkeren

Hersegade 9

4000 Roskilde


Hvornår

Torsdag d. 26. november 2020

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Studiemedlem

100 kr.

Medlem af arrangør

150 kr.

Ledig

150 kr.

Medlem

150 kr.

Seniormedlem

150 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 11. november 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

25


Ledige pladser

21

Tilvalg

Ledsager

250 kr.

Arrangementsnr.

338280


Arrangør

AVU, IDA Sjælland


Medarrangører

IDA Sjælland