Webinar

Fra idé til marked: Få unikt dansk medicoprodukts spændende historie

Den danske scale-up, Cortrium, får i år deres device, en ledningsfri hjertemonitor, ud og gøre gavn på de danske hospitaler. Hør om deres rejse fra idé til marked, og om hvad det egentligt kræver at leve op til myndighedernes krav for medicinsk teknologi.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 01. juni 2021

Kl. 17:00 - 17:50

Gratis

Innovation og nytænkning skaber hurtigere diagnosticering, mere præcise undersøgelser og bedre behandlingsmuligheder, men i processen møder mange medico-startups og andre virksomheder med innovative idéer store udfordringer, når de begynder at sætte sig ind i, hvad der skal til for at komme på markedet med deres medico-produkt.

Den danske medtech scale-up, Cortrium, har udviklet en hjertemonitor. Devicet kaldes C3 Holter Monitor og er fri for ledninger, nem at udtrække data fra, har en lang batterilevetid og er mere bekvem for patienter at bære end traditionelle løsninger på markedet. Hjertemonitoren bliver nu den nye standard for ambulant hjerteovervågning på seks hospitaler i Region Sjælland. Cortriums monitorer er nu på markedet i 14 lande. 

I webinaret kan du høre om Cortriums rejse fra idé til marked, høre om deres op- og nedture samt om, hvad der skal til for at leve op til de høje krav til medicinsk udstyr. 

Talere:

  • Erik Poulsen, MD, MSc, Co-Founder & Chief Scientific Officer, Cortrium
  • Andreas Stochholm, Biomedical engineer, Chief Technical Officer, Cortrium

Læs mere om Cortrium her 


Arrangør: Joanna Christensen, IDA Sundhedsteknologi
_________________

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 01. juni 2021

Kl. 17:00 - 17:50


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 01. juni 2021

Kl. 15:30


Antal pladser

130


Ledige pladser

7

Arrangementsnr.

339544


Arrangør

IDA Sundhedsteknologi


Medarrangører

IDA Elteknik

IDA Selvstændig

IDA Østjylland

Kurser for studerende

Sundhedsteknologisk Gruppe, IDA Nord

Sundhedsteknologisk Udvalg, IDA Østjylland

Aarhus Afdeling, IDA Østjylland