Webinar

Fra tavshed til tale – et kursus for tillidsvalgte og ledere i at forebygge og håndtere (seksuelle) krænkende handlinger modul 1 - afholdes via Zoom

Hvordan kan ledere og tillidsrepræsentanter gribe ind, når der sker sexisme, krænkende handlinger, upassende adfærd, magtmisbrug og overgreb på arbejdspladsen? Hvilke regler kan vi lave uden at skade relationer og den gode, uformelle omgang?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 04. februar 2021

Kl. 09:00 - 15:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 29. januar 2021 - kl. 23:59

På dette kursus tager vi udgangspunkt i den anerkendte forsker, Mille Mortensens arbejde om mobning og (seksuelle) krænkende handlinger,. Du får redskaber til at få gang i dialogen om krænkende adfærd på arbejdspladsen og til at få lavet en plan for, hvad I kan gøre for at forebygge og hvad gør I NÅR (ikke hvis) der sker krænkende handlinger. 

I løbet det samlede kursus adresseres:

  • Hvordan og hvorfor (seksuelt) krænkende handlinger kan opstå?
  • Hvordan det kan være, at (seksuelt) krænkende handlinger kan finde sted i lange perioder, uden at nogen siger noget?
  • Hvordan eksistensen af (seksuelt) krænkende handlinger kan komme bag på mange?
  • Hvad der skal til, for at I får bugt med tavsheden og får medarbejdere og kolleger i tale om deres oplevelser af (seksuelt) krænkende handlinger.
  • Hvordan I som ledere, tillids-, og arbejdsmiljørepræsentanter sammen (med hver jeres opgaver og ansvar) kan håndtere og forebygge (seksuelle) krænkende handlinger.

Kurset afvikles over to dage med en tidmæssig pause, således at I får mulighed for at træne de kompetencer, I tilegner jer på kurset hjemme i egen organisation. Der vil være høj grad af deltagerinvolvering, hvor I kommer til at arbejde med udgangspunkt i cases rettet mod jeres arbejdsplads. Vi veksler mellem korte teoretiske indlæg, gruppeøvelser og diskussion.

Kurset er udviklet og bliver afholdt af Mille Mortensen, én af Danmarks førende forskere i mobning og (seksuelt) krænkende handlinger. Mille er cand.mag. i psykologi, forsker ved Institut for Psykologi på Københavns Universitet og selvstændig konsulent.

Kurset henvender sig til tillidsvalgte – arbejdsmiljørepræsentanter, ledere med personaleansvar og HR konsulenter. I får mest ud af det, hvis I kommer flere fra samme arbejdsplads. Men skulle du komme alene, sørger vi for, at du også får noget ud af kurset. 

Tilmeldingsprocedure:
Kurset afholdes over to moduler - første modul er den 4. februar og andet modul afholdes den 7. april. Du vil automatisk blive tilmeldt modul 2, når du tilmelder dig dette kursus.
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. 

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacyHvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 04. februar 2021

Kl. 09:00 - 15:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 29. januar 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

79

Tilvalg

Er du Tillidsrepræsentant?

0 kr.

Er du Arbejdsmiljørepræsentant?

0 kr.

Repræsenterer du ledelsen?

0 kr.

Arrangementsnr.

338773


Arrangør

IDA


Medarrangører

IDA Lederforum