Arrangement

Fransk superpianist på gæstespil

Sensommerjazz på Comwell i Sorø Jean-Pierre Como giver triokoncert med Thomas Fonnesbæk og Niclas Campagnol Piano, bas og slagtøj

Comwell Sorø, Sorø

Fredag d. 25. september 2020

Kl. 18:00 - 22:00

Fra 300 kr.

Tilmeldingsfrist 15. september 2020 - kl. 12:00

For to år siden rykkede Jean-Pierre Como op i den superliga af verdenspianister, der kan kalde sig ”Steinway-artist”. Skulle nogen spørge ”Jean-Pierre HVEM?” er der hjælp at hente ved at se på, hvem han deler titlen med: Arthur Rubinstein, Daniel Barenboim, Vladimir Honowitz fra den klassiske musik og Keith Jarret, Ahmad Jamal og Diana Krall fra jazzen. Den nu 57-årige Jean-Pierre Como har et ben i hver lejr. Han er konservatorieuddannet klassisk pianist og har begået sig i fusionsmusik, tango, jazzpop og rendyrket jazzmusik. I september besøger han Danmark, og Sorø Jazzen har fået en af hans koncerter til Comwell Sorø hotellet fredag aften den 25. september. Han akkompagneres af to af de fineste musikere fra den hjemlige jazzscene, bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Niclas Campagnol.

Jean-Pierre Como er internationalt berømt i adskillige sammenhænge. I sine yngre dage var han ankermand i Europas svar på ”Weather Report”, den franske supergruppe ”Sixun”. Senere har han spillet med amerikanske Michael Brecker og samarbejdet med de franske jazzviolinister Jean-Luc Ponty og Didier Lockwood samt trommeslagere som André Ceccarelli og Aldo Romano. Nylig har han sammen med den italienske sanger Walter Ricco udgivet en samling skønne poetiske numre med titlen ”My little Italy”. Jean-Pierre Como kommer selv fra en italiensk familie. Hans improvisationer spænder fra det romantiske til det vildt ekvilibristisk virtuose.

Koncerten foregår på Comwell i Sorø, Sorø Store Kro, fredag aften d. 25. september kl. 20  og arrangementet starter med stor middag kl. 18:00. Der bydes på en velkomstdrink, incl. i prisen lige som middagen, og kl. 20 starter musikken.

Drikkevarer under middagen og under musikken er for egen regning.

Hvis nogle af deltagerne har allergier eller er vegetarer, bedes det oplyst ved tilmeldingen. Så vil køkkenet tage hensyn til det.

Hvis der ønskes overnatning på Comwell efter koncerten kan det lade sig gøre for en merpris på 500 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Aftale derom træffes med Finn Vilholm på tel. 51201577

Hvor

Comwell Sorø

Abildvej 100

4180 Sorø


Hvornår

Fredag d. 25. september 2020

Kl. 18:00 - 22:00


Pris

Ledig

300 kr.

Medlem

300 kr.

Seniormedlem

300 kr.

Studiemedlem

300 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 15. september 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

29


Ledige pladser

0

Tilvalg

1. ledsager

400 kr.

Øvrige ledsagere

500 kr.

Arrangementsnr.

337787


Arrangør

Vestsjællands Afdeling, IDA Sjælland


Medarrangører

IDA Sjælland