Webinar

Fremtidens kompetencer - er vi klar?

"I fremtiden skal vi leve af jobs, der endnu ikke eksisterer". Det er måske en myte, men der er en reel udfordring i at geare uddannelser til fremtidens arbejdsmarked og nye kompetencer - både når det kommer til diversitet, bæredygtighed og digitalisering

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 26. august 2020

Kl. 15:00 - 16:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 25. august 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

Fremtidens arbejdsliv kommer til at kræve nye og andre kompetencer end i dag - og uddannelserne skal kunne følge med. Særligt digitalisering og bæredygtighed vil fylde mere og mere i STEM-fag, men hvad er det for nogle kompetencer, der bliver nødvendige og er STEM-uddannelser gearet til de nye tendenser?

Fremtidens kompetencer åbner for nye muligheder og mere diversitet inden for STEM; nye fokusområder kan tiltrække nye målgrupper til de naturvidenskabelige uddannelser - men hvordan kan man gøre STEM-uddannelser mere attraktive for bl.a. unge kvinder?

Vi sætter i dette webinar spot på, hvilke skills STEM-uddannede får brug for i fremtiden, hvilken betydning det har for uddannelserne, og ser konkret på, hvordan DTU arbejder med at øge diversiteten i rekrutteringen til deres uddannelser

Program:

Kl. 15.00: Velkommen

Kl. 15.05: Fremtidens kompetencer og ingeniørernes arbejdsmarked v/ Morten Esmann Andersen, Karrierekonsulent, IDA 

Kl. 15.20: Engineering education in the Nordic region v/ Lena Gumaelius, lektor v. KTH Royal Institute of Technology in Stockholm

Kl. 15.45: Diversitet og uddannelser v/ Marie Dinesen, chefkonsulent, DTU

Kl. 16.00: Spørgsmål og debat

OBS: webinaret vil foregå delvist på engelsk 

Webinaret er en del af IDAs indsats Diversity in Tech & Science, som vil gøre op med forestillingen om, hvem der hører til i de tekniske og naturvidenskabelige fag, samt hvem teknologien er til for. 

______________

Hvem skal vinde Agnes & Betzy prisen på 25.000 kr.?

Kender du en ildsjæl, som har gjort noget bemærkelsesværdigt inden for teknologi og naturvidenskab?
Så er det nu, du kan nominere din kandidat til IDAs Agnes & Betzy-pris.

_____________

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Design og Innovation

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Onsdag d. 26. august 2020

Kl. 15:00 - 16:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 25. august 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

977

Arrangementsnr.

337408


Arrangør

IDA Design og Innovation


Medarrangører

IDA Verdensmål

IDA Young Professionals

KompetenceForum, IDA København
 

Sådan deltager duLink kopieret

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.