Webinar

Fremtidsupdate #5: Gigabit-net til private. webinar

Endnu en gang kommer der mere liv i det gamle kobber-telenet, båndbredden til private kommer som første sted i verden op på fantastiske 1 Gb/sek. Gæst i studiet er teknisk direktør for Huawei Europa Mads Ambjørn Rasmussen. Optaget 24/5/2016

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Lørdag d. 31. december 2016

Kl. 00:00 - 00:00

Gratis

Emne 24/5: Gigabit-hastigheder på internettet til privatkunder

Endnu en gang kommer der mere liv i det gamle kobber-telenet, når båndbredden til private kommer op på fantastiske 1 Gb/sek som det første sted i verden. Fremtidsupdate har snakket med teknisk direktør for Huawei Europa, Mads Ambjørn Rasmussen.

Det ældgamle danske kobbertelenet er blevet erklæret dødt mange gange. Men senest med udgangen af 2017 får alle danske hjem, som har kobber lagt ind fra TDC, mulighed for at få 1 Gb/sekund båndbredde med teknologi rullet ud af kinesiske Huawei. Fremtidsupdate havde 24/5 besøg af Mads Arnbjørn Rasmussen, Teknisk Direktør, Fast bredbånd og video, Huawei Europa til en præsentation og grundig forklaring af teknologien.

Vores gæst forklarede i dybden om den kommende udrulning af gigabit-båndbredde til private på det såkaldte coaxialnet.


TILMELDINGSPROCEDURE

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

PROGRAM
Det går ekstremt hurtigt i den teknologiske verden nu: Der kommer hele tiden nyheder – og mange af dem er overraskende - om robotter, kunstig intelligens, selvkørende biler, internet of things og DNA-sekventering. Hvis man ikke er vågen, så risikerer man at blive ”disruptet”.

Der er behov for at formidle den teknologiske fremtid vha. eksperter og der er brug for at diskutere teknologien. Medlemmerne af netværket IDA Fremtidsteknologi er de nærmeste til at være med.

Før hvert Fremtidsupdate kan du foreslå emner og navne på gæster i studiet. Under webinarerne kan du stille spørgsmål direkte til gæsterne. Og efter webinarerne kan du diskutere online med kolleger og eksperter. På den måde bliver webinarerne et supplement til et fysisk gå-hjem-møde, og vi kan få eksperter med, selv om de er fysisk langt fra Danmark.

Tidspunkterne har vi lagt fast.

Formen bliver nyheder plus gæst(er) i studiet.

Hvis du ikke kan deltage live, så kan du efterfølgende se webinaret on demand.

I studiet vil være Rolf Ask Clausen fra Ingeniørforeningen – sammen med en eller flere gæster.

Hvis du har forslag til emner eller eksperter så deltag i debatten under denne artikel på IDA Universe eller skriv til Rolf på rac@ida.dk

Se eller gense den 1. udsendelse ved at tilmelde dig on demand webinaret her>

Arrangør: IDA Fremtidsteknologi 

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Lørdag d. 31. december 2016

Kl. 00:00 - 00:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 31. december 2016

Kl. 00:00


Antal pladser

300


Ledige pladser

184

Arrangementsnr.

317066