Webinar

Fremtidsupdate: Genomsekventering og synergien med de danske sundhedsdata

Gæst i studiet bliver ingen ringere end en af big datas grand old men, professor Søren Brunak, som forsker i computerberegninger på genetiske data. Se frem til en solid briefing på første hånd i et meget væsentligt fremtidsteknologisk emne.

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Tirsdag d. 29. marts 2016

Kl. 15:00 - 16:00

Fra 0 kr.

Gæst 29/3 bliver ingen ringere end Søren Brunak, grand old man på både big data og DNA-analyse. Emne: Hvad byder fremtidens indsigter i DNA på?

 

 

 TILMELDINGSPROCEDURE
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

PROGRAM
Det går ekstremt hurtigt i den teknologiske verden nu: Der kommer hele tiden nyheder – og mange af dem er overraskende - om robotter, kunstig intelligens, selvkørende biler, internet of things og DNA-sekventering. Hvis man ikke er vågen, så risikerer man at blive ”disruptet”.

Der er behov for at formidle den teknologiske fremtid vha. eksperter og der er brug for at diskutere teknologien. Medlemmerne af netværket IDA Fremtidsteknologi er de nærmeste til at være med.

Før hvert Fremtidsupdate kan du foreslå emner og navne på gæster i studiet. Under webinarerne kan du stille spørgsmål direkte til gæsterne. Og efter webinarerne kan du diskutere online med kolleger og eksperter. På den måde bliver webinarerne et supplement til et fysisk gå-hjem-møde, og vi kan få eksperter med, selv om de er fysisk langt fra Danmark.

Tidspunkterne har vi lagt fast.

Formen bliver nyheder plus gæst(er) i studiet.

Hvis du ikke kan deltage live, så kan du efterfølgende se webinaret on demand.

I studiet vil være Rolf Ask Clausen fra Ingeniørforeningen – sammen med en eller flere gæster.

Hvis du har forslag til emner eller eksperter så deltag i debatten under denne artikel på IDA Universe eller skriv til Rolf på rac@ida.dk

Se eller gense den 1. udsendelse ved at tilmelde dig on demand webinaret her>

Arrangør: IDA Fremtidsteknologi

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Tirsdag d. 29. marts 2016

Kl. 15:00 - 16:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 29. marts 2016

Kl. 15:00


Antal pladser

300


Ledige pladser

227

Arrangementsnr.

317063