Arrangement

Gå-hjem-besøg hos Weibel Scientific A/S Demo: Doppler radar tracking af droner

Gå-hjem-møde hos Weibel Scientific A/S, Allerød med real-time demo i testcentret af drone tracking med doppler radar. Efterfulgt af en rundtur i den elektriske og mekaniske in-house production på Solvang. Besøget afsluttes med lidt godt til ganen

Weibel Scientific A/S, Allerød

Torsdag d. 22. oktober 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 21. oktober 2020 - kl. 23:55

Det danske firma Weibel Scientific A/S arbejder med en bred vifte af doppler radarer. Lige fra relativt simple hastighedsmålere over droneovervågningsradarer til nogle af verdens allermest nøjagtige tracking- og instrumentationsradarer til brug inden for forskning, rumfart og forsvar. Et særkende ved Weibel er, at hovedkvarteret i Allerød ikke alene indeholder alle ingeniørdisciplinerne til udviklingen af de forskellige radarer, men også in-house omfatter næsten hele produktionen. Der er både elektronisk montage og test, et stort værksted til bearbejdning af større og mindre metaldele, et stort område til samling af systemer fra dets komponenter og endeligt et testområde til sluttest af de færdige radarer.

Weibel vil meget gerne invitere til et gå-hjem-møde på sine faciliteter i Allerød. Besøget starter i hovedkvarteret på Solvang kl. 17:00.  Hvis vejret tillader det, besøger vi først vores nærliggende testområde for en demonstration af vores radarer til tracking af bl.a. droner. Også af hensyn til COVID-19 er det en rigtigt god ide, hvis I kommer i egen bil, da der er en (kort) køretur til testcentret. Ellers holder vi os til vores mødelokale på Solvang, hvor vi kort fortæller om virksomheden. Derpå er der en rundvisning i produktionsfaciliteterne. Besøget afsluttes i kantinen med lidt godt til ganen.

Hvor

Weibel Scientific A/S

Solvang 30

3450 Allerød

Helst i egen bil. Gældende corona restriktioner.


Hvornår

Torsdag d. 22. oktober 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

25

Arrangementsnr.

337961


Arrangør

IDA E