Arrangement

Grundlæggende projektstyring – Århus

En effektiv introduktion for den unge kandidat, der leder efter overblikket i projektledelse. På kurset introduceres du både til muligheder for certificering og videreuddannelse såvel som nogle grundlæggende projektledelsesværktøjer.

Comwell Aarhus, Aarhus C

Torsdag d. 10. juni 2021

Kl. 17:30 - 21:00

225 kr.

Tilmeldingsfrist 09. juni 2021 - kl. 23:59

Formål:
At give dig et grundlæggende indblik i faget projektledelse. Dette kan være et godt udgangspunkt for dine valg om videre kvalificering.

Målgruppe:
Kurset er henvendt til den unge kandidat, som lige er begyndt på eller er ved at begynde arbejdet med projekter. Du har brug for at forstå hovedtrækkene i projekters liv på din arbejdsplads, og du vil gerne øge kendskabet til projektlederens værktøjskasse.

Kursusindhold:
Grundlæggende Projektstyring introducerer til projektledelse som fag, herunder introducerer kort til hvordan PRINCE2® grundlæggende fungerer. Derudover introduceres deltageren til klassiske projektledelsesdiscipliner som risikostyring, interessentanalyse, estimering og organisering.

Dit udbytte af kursus:
Du får et overblik over de vigtigste temaer og processer i projekters liv i en organisation, og det kan du bruge som grundlag for at vælge, på hvilke områder, du vil dygtiggøre dig yderligere – eller om du måske vil gå direkte efter at blive PRINCE2-certificeret hos en akkrediteret træningsorganisation (bemærk, at denne introduktion til projektledelse ikke er en decideret PRINCE2-uddannelse).

Forplejning:
Der vil blive serveret isvand, frugt, sandwich, bl. vand, kaffe/te og kage

Underviser:
Kenn Ladegaard Hansen er bl.a. PRINCE2 Approved Trainer. Han gennemgår hovedtrækkene i projektledelse og introducerer til projektledelse på baggrund af sin mangeårige erfaring som projektleder og underviser.

Har du spørgsmål (kontakt):
Annette Terp Andersen, IDA
ata@ida.dk eller tlf. 33 18 47 65


PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited.

Hvor

Comwell Aarhus

Værkmestergade 2

8000 Aarhus C


Hvornår

Torsdag d. 10. juni 2021

Kl. 17:30 - 21:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

225 kr.

Ledig

225 kr.

Medlem

225 kr.

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 09. juni 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

31


Ledige pladser

29

Arrangementsnr.

338878


Arrangør

IEF-Fonden