Webinar

GTD Fundamentet (online, 3x2 timer)

GTD Fundamentet lærer dig processerne i GTD. Du får indgående kendskab til teknikkerne i at mestre de 5 trin og får startet skabelonen til dit eget system. Du lærer at anvende teknikkerne og skabe overblik, så du bliver mere produktiv og mindre stresset.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Fra mandag d. 19. oktober 2020. kl. 09:00

Til onsdag d. 21. oktober 2020. kl. 11:00

4.700 kr.

9 pladser tilbage

Få den bedst mulige start med GTD-teknikkerne i dette internationalt roste seminar, som anbefales af over 98% af deltagerne i 2019!

I dette online seminar lærer du processerne i GTD - du får indgående kendskab til teknikkerne i at mestre workflowet (de 5 trin) og får startet skabelonen til dit eget system eller tilpasset dit eksisterende system, hvis du allerede er GTD’er. I løbet af kurset lærer du at anvende teknikkerne på dit eget arbejde og begynder dermed at skabe overblikket.

Som deltager modtager man den nyeste udgave af Getting Things Done®-bogen (på dansk), en deltagerguide med skabelon til ens eget GTD-system, en transportabel indbakke og en visuel oversigt over hele metodikken (A3). Derudover får man adgang til et forstærket indlæringsforløb via sin egen smartphone.

Alt omkring kurset - præsentation, øvelser og pædagogikken bag, materiale - er udviklet af firmaet bag Getting Things Done® i samarbejde med de bedste i verden til den slags. De fleste deltagere oplever en tydeligt forbedret produktivitet, sænket stress, lavere sygefravær m.m. allerede kort tid efter seminaret [baseret på opfølgende spørgeskemaundersøgelser].

Seminaret leveres af GTDnordic, som eksklusivt repræsenterer GTD® i Danmark. Alle seminarer leveres af Trainere, som er certificerede af David Allen Company.

Ved tilmelding til arrangementet, giver du samtidig tilladelse til, at din adresse og mailadresse udleveres til underviseren. Adressen vil kun blive brugt i forbindelse med fremsendelse af kursusmateriale og mailadressen bruges til at kommunikere omkring kurset samt adgang til Mindmarker (app til forstærket indlæringsforløb).

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Fra mandag d. 19. oktober 2020. kl. 09:00

Til onsdag d. 21. oktober 2020. kl. 11:00


Pris

Ledig

4.700 kr.

Medlem

4.700 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 12. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

14


Ledige pladser

9

Arrangementsnr.

337732


Arrangør

KompetenceForum, IDA København


Medarrangører

IDA Lederforum Hovedstaden