Arrangement

Hamlet - Prins af Danmark

De fleste kender den tragiske fortælling om Hamlet - nu opføres den i Aalborg og Ingeniørforeningen inviterer til en bid mad først og derefter den storslåede tragedie.

Papegøjehaven, Aalborg

Mandag d. 05. oktober 2020

Kl. 18:00 - 23:00

Fra 485 kr.

Vi mødes kl.18 i Glassalen(Papegøjehaven) og her skal vi nyde den velkendte buffet med alt godt fra køkkenet.

Kl.19.30 starter Hamlet og vi har gode pladser i blok 1, række 12 og 13.

Hamlet er verdensdramatikkens største tragedie, som skuespilchef i Det Kongelige Teater Morten Kirkskov iscenesætter med stortalentet Esben Smed i titelrollen.

Hamlet har afbrudt sine studier i humanisme i Wittenberg og er vendt hjem til Kronborg for at begrave sin far, der uventet er gået bort. Han er i sorg og i stedet for selv at overtage tronen, gør onkel Claudius det og overtager tilmed hans mor, Dronning Gertrud. Farens genfærd viser sig for ham og kræver hævn over sin morder, kong Claudius.

Intet er Hamlet mere imod end at hævne og slå ihjel, men på trods af sin tvivl forvandles han til et afsindigt menneske, en dræber. I sin umulige kamp, svigter han ikke mindst sin store kærlighed, Ofelia. I tragediens slutning er stort set alle døde, og Danmark står uden konge eller dronning.

I sin aktualisering af Hamlet sætter Morten Kirkskov fokus på individets ret og på de personlige omkostninger, det har at gå imod magten ved at gribe til våben.

Esben Smed, som mange vil kende fra DR's TV-serie Bedrag og Bille Augusts Lykke-Per, spiller over for nyuddannede Sara Viktoria Bjerregaard som Ofelia i tyske Philipp Fürhofer moderne scenografi og Karin Betz’ renæssancekostumer.

Der er ydet tilskud fra IDA til dette sociale arrangement for at stimulere dannelsen af netværk medlemmerne imellem, hvorfor vi altid sidder samlet, hvor det er muligt.

IDA har ingen forsikringer for sådanne arrangementer.

Er der behov for at kontakte arrangøren, kan dette gøres direkte via charlotzen@yahoo.dk eller til HEK@IDA.dk  

Prisen inkluderer billet, buffet og en genstand. Det er muligt at tilmelde en ledsager.

Hvor

Papegøjehaven

Europa Plads 2

9000 Aalborg


Hvornår

Mandag d. 05. oktober 2020

Kl. 18:00 - 23:00


Pris

Ledig

485 kr.

IDA-medlem

485 kr.

Seniormedlem

485 kr.

Studiemedlem

485 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 20. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

4

Tilvalg

Ledsager

485 kr.

Arrangementsnr.

336875