Webinar

Hands-on privacy - webinar

Er du sikker på nettet? Helt sikker?

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Tirsdag d. 06. oktober 2015

Kl. 17:00 - 18:00

Fra 0 kr.

TILMELDINGSPROCEDURE:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Bevidstheden om at det er vigtigt at beskytte sine private oplysninger online er stigende hos danskerne. Det viser en nylig undersøgelse, som Erhvervsstyrelsen har gennemført i samarbejde med Ingeniørforeningen, IDA. Men for den enkelte kan det være uoverskueligt at sikre sig selv på mobilen, computeren og hjemmenetværket. Vi læser aldrig "det med småt" for, hvad er alternativet?

IDAs digitale udviklingsredaktør Kim Elmose blogger om privacy på Privatliv.nu og vil i dette webinar præsentere konkret software / programmer til at sikre og anonymisere sin færden på nettet, så du umiddelbart efter webinaret kan komme i gang.

Oplægsholder:  Kim Elmose.

DOWNLOAD Præsentationer:
Klik på CONTENT nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Arrangør: IDA Fremtidsteknologi

 

Hvor

Webinar/ foran din egen pc'er, tablet, smartphone

Fra egen pc/tablet


Hvornår

Tirsdag d. 06. oktober 2015

Kl. 17:00 - 18:00


Pris

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 05. oktober 2015

Kl. 23:59


Antal pladser

300


Ledige pladser

207

Arrangementsnr.

315622