Webinar

Har coronasituationen ændret på dit arbejdsmarked? - webinar

Hør om tendenserne på arbejdsmarkedet nu og her. Vi ser på ledigheden og den usikkerhed, som krisen har medført. Vi tager temperaturen på arbejdsmarkedet - er frosten ved at bide sig fast, eller er det tøvejr? Der er både årsag til bekymring og optimisme.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 16:00 - 16:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 24. september 2020 - kl. 12:00

IDAs cheføkonom Martin Kyed tager pulsen på STEM-arbejdsmarkedet. Hvem er ramt? Hvordan ser fremtiden ud? Martin finder svar i de nyeste data om dit arbejdsmarked.

Corona-situationen er ikke bare en sundhedskrise. Lige fra starten var det også en økonomisk krise, da forsyningskæder fra Kina til danske virksomheder blev brudt. Over hele verden reagerede forbrugere og virksomheder på faren ved Covid19. Og så lukkede regeringer dele af økonomien ned – hvert land på sin måde.

Nedlukningen har haft betydning for arbejdsmarkedet på forskellig vis. Nogle har arbejdet endnu mere end normalt. Nogle er sendt hjem. Nogle har kunne arbejde, mens de har været sendt hjem. Konsekvenserne har været mange, og nogle gange har de været skjulte. Læs fx dette indlæg https://finans.dk/debat/ECE12170809/moerketal-er-vigtige-ogsaa-de-oekonomiske/ om de oversete omkostninger ved krisen.

Du går fra webinaret med en bedre forståelse af bevægelserne i arbejdsmarkedet generelt og med et mere klart blik for lyspunkterne på det nuværende jobmarked.

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.
Skriv din e-mail i det blanke felt og tryk Enter. Herefter er du registreret på sitet og vil modtage et link i din indbakke, som linker dig direkte videre til optagelsen.

Download præsentationer:
Klik på Filer nederst i venstre hjørne af skærmen, når du har startet webinaret, her kan du downloade de præsentationsfiler som gennemgås.

Video: Dette arrangement optages og du vil i løbet af et par dage kunne se den optagne video her: IDAs videoer

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 16:00 - 16:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

1000


Ledige pladser

952

Arrangementsnr.

337669


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland