Arrangement

Har du en iværksætter i maven?

Så kom med til en spændende iværksætteraften i Cortex Lab, hvor du kan høre mere om, hvordan du som studerende starter din egen virksomhed!

Cortex Park, Odense M

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 16:30 - 19:30

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 29. september 2020 - kl. 23:55

Kom med og mød studenteriværksættere, der fortæller om deres oplevelser som iværksættere på både godt og ondt. Mød de studerende, som til dagligt sidder i Startup Station i SDUs Cortex Lab. Derudover vil forretningsudvikler Thomas Bernhard fra Cortex Lab fortælle om de mange gode muligheder og faciliteter, der findes for dig som studerende i Cortex Lab.

Altsammen noget der kan hjælpe og motivere dig til dine næste skridt inden for iværksætterfaget. Kom med og hør, hvor nemt det er at komme i gang med at opbygge erfaring inden for entreprenørskab og iværksætteri. Noget du med sikkerhed kan bruge med det samme og i dit fremtidige arbejdsliv.

Program:

  • Velkomst og introduktion
  • Introduktion til SDU Entrepreneurship Labs muligheder
  • Inspirationsoplæg fra start-up: VitaSim (Studenteriværksættere fra Robotteknologi, PDI og medicin) VitaSim gør det nemmere at anvende virtual reality til træning af praktiske færdigheder.
  • Inspirationsoplæg fra start-up: MEWALII som vil udvikle de mest bæredygtige engangsbind og tamponer på markedet samt give kvinder en mulighed for at handle disse på abonnement hvor de forhandles stykvis.
  • Pause og rundvisning i Cortex Lab
  • Workshop: Faglig og personlig profil – hvad er mine styrker og udviklingsområder.

Der er forplejning undervejs, og når programmet er slut, kan du vælge at blive lidt længere og udvide dit netværk med andre iværksættersjæle over en øl/vand.

Du behøver ikke allerede at have en idé til en virksomhed - du skal bare være nysgerrig på at vide mere om det. Eventet henvender sig desuden også til andre end studerende, der har tanker om eller allerede er i gang med at starte egen virksomhed.

Der er et no-show fee på 150 kr, hvis du afmelder dig senere end seneste afmeldingsfrist af hensyn til bestilling af forplejning.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet inden da, så kontakt venligst:

IDA-event teamkoordinator:
Mathilde Aagaard 
mathildea@ida.dk

Hvor

Cortex Park

Campusvej

5230 Odense M

ThinkerSpace


Hvornår

Torsdag d. 01. oktober 2020

Kl. 16:30 - 19:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Ledig

50 kr.

Medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

80 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 29. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

30


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

80 kr.

Arrangementsnr.

336633


Arrangør

Ungdomsudvalg, IDA Fyn


Medarrangører

Kurser for studerende