Arrangement

Har du en iværksætter i maven?

Kom med til en spændende iværksætteraften i SDU Entrepreneurship Labs, hvor du kan høre mere om, hvordan du starter din egen virksomhed!

Cortex Park, Odense M

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 16:30 - 19:30

Fra 0 kr.

Kom med og mød studenteriværksættere, der fortæller om deres oplevelser som iværksættere på både godt og ondt. Mød de studerende, som til dagligt sidder i SDU Entrepreneurship Labs, SDUs iværksættermiljø. Derudover vil forretningsudvikler Thomas Bernhard Kjærgaard fra SDU Entrepreneurship Labs fortælle om de mange gode muligheder og faciliteter, der findes for dig som studerende i SDU Entrepreneurship Labs.

Altsammen noget der kan hjælpe og motivere dig til dine næste skridt inden for iværksætterfaget. Kom med og hør, hvor nemt det er at komme i gang med at opbygge erfaring inden for entreprenørskab og iværksætteri. Noget du med sikkerhed kan bruge med det samme og i dit fremtidige arbejdsliv. 

Der er forplejning undervejs, og når programmet er slut, kan du vælge at blive lidt længere og udvide dit netværk med andre iværksættersjæle over en øl/vand.

Du behøver ikke allerede at have en idé til en virksomhed - du skal bare være nysgerrig på at vide mere om det. Eventet henvender sig desuden også til andre end studerende, der har tanker om eller allerede er i gang med at starte egen virksomhed.

Der er et no-show fee på 150 kr., hvis du afmelder dig senere end seneste afmeldingsfrist af hensyn til bestilling af forplejning. 

Hvor

Cortex Park

Campusvej

5230 Odense M

Cortex Park 26 5230 Odense M


Hvornår

Tirsdag d. 05. oktober 2021

Kl. 16:30 - 19:30


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Ledig

50 kr.

IDA-medlem

50 kr.

Seniormedlem

50 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

80 kr.

Ikke IDA-medlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 03. oktober 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

28


Ledige pladser

10

Tilvalg

Ledsager

80 kr.

Arrangementsnr.

341444


Arrangør

Ungdomsudvalg, IDA Fyn


Medarrangører

Kurser for studerende