Arrangement

Har du en leder i maven?

Hvad vil det egentlig sige at være leder? Hvordan finder man ud af, om man har lyst til ledelse og er egnet til ledelse?

IDA Conference, København V

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 17:00 - 20:30

Gratis

At gå fra at være specialist eller projektleder til at være leder kan være overvældende. Din opgaveportefølje ændrer sig, dine relationer i organisationen ændrer sig og din position ændrer sig. Men først og fremmest skal du finde ud af, om du har en leder i maven. Er det egentlig noget for dig?

Ligesom alle andre fagligheder er ledelse noget man skal lære. Det er også noget man skal træne og konstant gøre sig dygtigere til. Det der først og fremmest er vigtigt at afklare er, om man er interesseret i at skifte sin specialistkarriere ud med en lederkarriere.

Vi må gøre op med forståelsen af, at ledelse er for nogle særligt udvalgte, og åbne op for værdien ved at få flere typer af kompetencer og personligheder ind på ledelsesposterne. Ligeså findes der heller ikke kun én vej ind i ledelse. Det kan være et målrettet valg, men det kan også bero på omstændigheder der ændrer sig og muligheder der byder sig. Derfor er ledelse et valg, og for at komme godt fra start, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om de forandringer det medbringer at kaste sig ud i ledelse.

Vi inviterer derfor til en aften, hvor vi i fællesskab skal blive klogere på hvad ledelse egentlig vil sige.

Derfor inviterer IDA Lederforum til ’Har du en leder i maven?’ hvor du får inspiration og viden omkring hvad ledelse egentlig er og hvordan en rejse ind i ledelse kan se ud. Hvis du gerne vil have afklaret om ledelse kunne være noget for dig, vil vi gerne invitere dig med til arrangementet, der byder på oplæg fra unge ledere, der deler deres rejse ind i ledelse, viden om en karriere som leder og netværk med andre, der er nysgerrige på ledelse.

’Har du en leder i maven?’ er til dig, der er nysgerrig på om ledelse kunne være en interessant karriereretning – uanset om du er ung, ny på arbejdsmarkedet eller har nogle års erfaring. Til ’Har du en leder i maven’ handler det nemlig om, at afklare lysten til ledelse ved at dykke ned i hvad det vil sige og hvilken forandring man skal indstille sig på. 

 

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 17:00 - 20:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 15:59


Antal pladser

23


Ledige pladser

2

Arrangementsnr.

335814


Arrangør

IDA Lederforum


Medarrangører

IDA Lederforum Hovedstaden

IDA Young Professionals