Arrangement

Høretab, - rammer mange seniorer

Alles høreevne falder hen over tid. Forskellig i forhold til alder og køn. Høretab rammer personen selv, såvel som de mennesker som personen er sammen med.

Skibhuscentret, Odense C

Torsdag d. 22. oktober 2020

Kl. 13:30 - 16:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 18. oktober 2020 - kl. 23:55

Alles høreevne falder hen over tid. Forskelligt i forhold til alder og køn. Høretab rammer ikke kun personen selv, men også de pårørende. Der opstår misforståelser, og høretab kan være problematisk i selskaber. Det opleves irriterende, at de andre taler utydeligt. De andre oplever det irriterende ofte at skulle gentage.

Et høreapparat afhjælper et høretab, men det kan være et irriterende at være afhængig af de lille apparat. Et sådant oplever mange seniorer at måtte anskaffe

Når vi køber ny bil, så er vi en kvalificeret kunde. Vi er bevidste om vores behov og forventninger. Bevidste om det store udbud af mange forskellige modeller, men når vi skal have nyt høreapparat, så er vi på ”herrens mark”. En ny bil,- det glæder vi os til. Høreapparat? - ”åh nej, jeg er faktisk helst fri”. Ved første møde med forhandler af høreapparater, er vi derfor afhængige af konsulenten råd, vejledning og anbefalinger .

Ørelæge Ulf Schønsted-Madsen vil fortælle os om de mange årsager til dårlig hørelse og om ørets anatomi. Er der muligheder for at forebygge dårlig hørelse inden senioralderen? Hvad kan nutidens høreapparater hjælpe os med, og hvad vil fremtidens høreapparater mon kunne?

Efter foredraget vil du være en mere kvalificeret kunde, når du skal købe dit første eller dit næste høreapparat.

Hvor

Skibhuscentret

Skibhusvej 270

5000 Odense C


Hvornår

Torsdag d. 22. oktober 2020

Kl. 13:30 - 16:00


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 18. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

48


Ledige pladser

26

Tilvalg

Ledsager

0 kr.

Arrangementsnr.

337492


Arrangør

Seniorudvalg, IDA Fyn