Webinar

Husk også pensionen når du starter for dig selv!

Som ansat er pensionsopsparingen ikke lige det du tænker mest på. Fordi nogen har gjort det for dig! De fleste ansættelsesaftaler indeholder en pensionsaftale som standard. Som selvstændig er der kun dig!

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 16:30 - 18:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 01. november 2020 - kl. 23:59

Udsagn som ”at start og drift af egen virksomhed tager tid og koster penge” gør at tanker om pension må vente. Og selv om tanken kommer af og til, bliver den måske udskudt.

 Kan du svare ja til de næste tre spørgsmål, har du sikkert allerede en god rådgiver og så behøver du ikke læse mere.

– Sparer du nok op, og gør du det på den rigtige måde?

– Er du godt nok stillet, hvis du mister erhvervsevnen længe inden pensionsalderen?

– Ved du, hvordan du bedst muligt får din opsparing og pension udbetalt?

 Er du derimod i tvivl? …så kom med, når Pension for Selvstændige inviterer til en online snak målrettet selvstændige om opsparing, pension og forsikring.

Rådgiveren fra Pension for Selvstændige belyser faldgruber og fortæller om de overvejelser, man bør gøre, hvad der er anbefalelsesværdigt, og hvornår man bør søge rådgivning.

Håber du vil deltage og blive klædt på til at træffe det rigtige valg.

Oplægsholder:

Morten Løgtholt Thomsen, Chefrådgiver, HD(FR)

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA Selvstændig

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 02. november 2020

Kl. 16:30 - 18:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 01. november 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

97

Arrangementsnr.

338246