Arrangement

HUXI BACH's nye show: "Nye tider" i Randers

Kom med IDA Randers ind på Værket og oplev HUXI BACH i hans nye show, "Nye tider" fra salens bedste pladser. Inkl. velkomstdrink

Værket, Randers

Fredag d. 25. september 2020

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 200 kr.

Kom med IDA Randers ind på værket oplev HUXI BACH i hans nye show, "Nye tider" fra super gode pladser.
Siden Huxi Bach sidst var på landevejen er der helt nye bekymringer, en ny regering og helt nye måder at blive krænket på. Det er Nye Tider.

 

Evt. yderligere info om eventet:

Huxi Bach kan efterhånden skrive en hel del titler på sit CV. Tv-vært, satiriker, entertainer, musiker og radiovært for blot at nævne et par stykker. Hans første onemanshow ‘Huxi Bachs Store Kærlighed’ turnerede han med i 2012, og siden er det blevet til yderligere tre shows, hvor det seneste ‘Ind Til Benet’ blandt andet fik fire stjerner i Berlingske med overskriften ‘Huxi Bach bliver bare bedre‘.

Men det er efterhånden to år siden, Huxi Bach turnerede landet rundt med sin samfundssatire og underholdende sange, og der er sket meget siden. Helt nye bekymringer, nye magthavere og helt nye måder at blive krænket. Personligt har Huxi Bachs liv også ændret sig. Han har fået en kone og to børn. Alt i alt er der tale om ‘Nye Tider’, når Huxi Bach lægger vejen forbi Værket den 25. september 2020.

 

Praktisk:

  • Vi har reserveret supergode pladser på gulvet, midt for, række 1+2. Altså helt oppe foran scenen.
  • Vi mødes kl. 18.30 ved flyget (det store klaver) ved indgangen til Værket (ved karruseldøren), hvor også billetter udleveres, inden showet starter kl. 19.00. Her nyes et glas velkomstbobler mens der neworkes / small-talkes.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 3 ledsager.
  • Showet forventes at tage 2 timer inkl. pause.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom)
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.
  • Bemærk at tilmelding er bindende inden for afmeldingsdatoen.

 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Fredag d. 25. september 2020

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Ledig

200 kr.

IDA-medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

22


Ledige pladser

2

Tilvalg

Ledsager

225 kr.

Arrangementsnr.

333968