Webinar

Hvad gør du, hvis der sker krænkende handlinger, men du ikke hører om det?

Et webinar om at få startet dialogen om krænkende handlinger på arbejdspladsen

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 27. oktober 2020

Kl. 16:00 - 17:00

Gratis

Mille Mortensen har forsket i mobning blandt andet på Rigshospitalet, og hun har været med i arbejdet omkring revisionen om Arbejdstilsynets vejledninger der kom i 2019.

Nu deler hun ud af sine indsigter i webinaret “Når døren til leder og tillidsvalgte står åben, men ingen kommer ind.” Du kan både invitere din leder eller dine kolleger til at deltage i webinaret, det er åbnet for både medlemmer og ikke-medlemmer, og så er det gratis.

IDA udbyder i samarbejde med forsker og konsulent Mille Mortensen et webinar om, hvordan ledere, tillidsvalgte og arbejdsmiljørepræsentanter med fordel kan håndtere og forebygge (seksuelle) krænkende handlinger.

I løbet webinaret vil Mille Mortensen komme ind på

  • Hvad (seksuelle) krænkende handlinger er
  • Hvordan og hvorfor de kan opstå samt
  • Hvordan ledere, tillidsvalgte og arbejdsmiljørepræsentanter sammen (med hver deres opgaver og ansvar) kan håndtere og forebygge (seksuelle) krænkende handlinger

Arrangementet vil blive afviklet som et foredrag.

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU-U.S.A. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 27. oktober 2020

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 26. oktober 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

1000


Ledige pladser

943

Arrangementsnr.

338159


Arrangør

IDA


Medarrangører

IDA Arbejdsmiljø

IDA Lederforum