Webinar

Hvordan bliver fremtidens arbejdsliv efter Corona?

Hvad har vi lært af corona-krisen? Hvilke erfaringer har vi gjort os særligt inden for vidensintensive arbejdspladser? Det vil DI og IDA gerne bidrage med i fællesskab at blive klogere på.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Onsdag d. 19. maj 2021

Kl. 15:30 - 17:30

Gratis

Det er sagt og skrevet mange gange, at corona-krisen har ændret arbejdslivet og livet for mange. Inden længe forventes det, at arbejdspladserne og samfundet åbner op igen. Så langt, så godt. 

Vi har inviteret forsker Malene Friis Andersen fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø til at dele sin viden fra seneste forskning med fokus på læring både i forhold til arbejdslivet og privatlivet.

På webinaret vil Malene Friis Andersen fortælle om:

·        Hvad fortæller ledere og medarbejdere om at have lært af corona-krisens første faser?

En af faldgruberne er, at vi forventer hurtig læring, og at vi kommer ud på den anden side med én fortælling. At der opstår en konkurrence om den rigtige læring. At der ikke bliver plads til flere måder at have haft det på under Corona. Hvordan sørger vi for, at vi sætter tid og ressourcer af til dyb frem for hurtig læring af corona-krisen? Det er afgørende for, at vi ikke bare kommer back to normal but back to better.

Derfor vil Malene Friis Andersen gerne invitere dig som deltager med til refleksion om:

·        Hvad gør vi nu på vores arbejdspladser? Muligheder og faldgruber?

·        Hvordan holder vi fast og undgår at vende tilbage til gamle rutiner?

·        Mulige brud og nytænkning i leder-/medarbejderrollen

·        Gentænkning: Hvad er en arbejdsplads?

På webinaret får du indsigt i centrale pointer omkring fremtidens arbejdsliv efter Corona og lejlighed til at drøfte Malenes pointer og reflektere over, hvordan fremtiden ser ud på din arbejdsplads. Hvordan får I en dialog om, hvor forskelligt vi har oplevet corona-krisen indtil nu, og hvilke ønsker der måtte være til fremtidens arbejdsliv og arbejdspladser?

Malene Friis Andersen er Ph.d. og autoriseret psykolog. Hun arbejder som organisationspsykolog og som forsker, hvor hun bl.a. står i spidsen for et større forskningsprojekt om arbejdsfællesskaber, trivsel og ledelse under corona-krisen. Du kan læse mere om forskningsprojektet her: https://bit.ly/32dNFPm


Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret. Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.


Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site, hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Information om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA, og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: Ingeniørforeningen, IDA.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDAs onlinetjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage information om næste webinar inden for samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Onsdag d. 19. maj 2021

Kl. 15:30 - 17:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 18. maj 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

150


Ledige pladser

2

Arrangementsnr.

339915


Arrangør

IDA


Medarrangører

AVU, IDA Fyn

AVU, IDA Sjælland

IDA Arbejdsmiljø

KompetenceForum, IDA København

Kompetenceforum, IDA Nord

KompetenceForum, IDA Nordsjælland

Kompetenceforum, IDA Syd

Kompetenceforum, IDA Vestjylland

KompetenceForum, IDA Østjylland

Kurser for studerende