Arrangement

Hvordan får din virksomhed kommercielt gavn af verdensmålene?

Fokus i omverdenen er sat på Verdensmålene. Det handler både om energi, klima og forurening, men i lige så høj grad om partnerskaber og menneskers trivsel.

BDO Lounge, Viborg

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 08:00 - 11:15

Gratis

Tilmeldingsfrist 20. september 2020 - kl. 23:59

De fleste virksomheder er ikke opmærksomme på, at der er enorme muligheder for både kundeloyalitet og indtjening via arbejdet med FN17. Research viser, at der er over 400 mia. kr. i forretningsmuligheder for danske virksomheder. Så på den måde kan det kommercielle arbejde med Verdensmålene skabe en enorm forretnings- og konkurrencemæssig fordel. Skal det lykkedes, kræver det et målrettet og bevidst arbejde med FN17 i salget. Men FN17 skal også integreres i resten af organisationen og strategien. Hvis det bare bliver ved intentioner og hensigtserklæringer kan ingen forvente at høste gevinsterne.

På dette værktøjskursus kigger vi på, hvordan du definerer jeres strategi i forhold til FN17, hvordan I implementerer i salget og hvordan I kan blive kundernes foretrukne partner.

Vi taler om hvad FN17 kan gøre for salgsarbejdet, hvordan dialogen med kunderne kan tage afsæt i Verdensmålene og kan gavne virksomhedens salg.

Program:

Kl. 08.00 Morgenbrød og kaffe

Kl. 08.15 Velkommen

Kl. 08.20 Networking rundt om bordene

Kl. 08.50 Undervisning del 1

Kl. 10.00 Pause

Kl. 10.15 Undervisning del 2

Kl. 11.15 Tak for i dag

Dagens indlægsholder: Mads Winther, Partner hos Intenz. Mads har arbejdet med salgs- og kommercieludvikling i mere end 20 år. Mads har udover arbejdet som konsulent fungeret som ekstern lektor på Universitetet i Århus med fokus på det praktiske del af arbejdet med strategi og ledelse.I de seneste 15 år har Mads været partner i Intenz, hvor missionen er at arbejde med at få mennesker og organisationer til at vokse gennem fokus på passion, performance og resultater. Dette værktøjskursus henvender sig til: Ejere, ledere og beslutningstagere, der påvirker og eksekverer virksomhedens strategi samt personer, der arbejder med forretningsudvikling.

Vigtig info:

Deltagelse er gratis for medlemmer af VIBORGegnens Erhvervsråd og IDA, men bemærk at der opkræves et NO SHOW gebyr på 500 kr. ved udeblivelse uden afbud.

Videregivelse af personoplysninger til VIBORGegnens Erhvervsråd

Deltagerlisten til dette arrangement bliver videregivet til VIBORGegnens Erhvervsråd, da det er nødvendigt for afvikling af arrangementet. Deltagerlisten indeholder dit navn, titel og firma, hvis det er oplyst ved tilmeldingen. Oplysningerne anvendes alene ved dette arrangement. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil oplysningerne ikke blive videregivet.

Fotos fra arrangementet kan blive brugt i vores markedsføringsmateriale og på vores digitale platforme - blandt andet vores LinkedIn-profil.

Hvor

BDO Lounge

Tingvej 7, 2.sal

8800 Viborg


Hvornår

Torsdag d. 24. september 2020

Kl. 08:00 - 11:15


Pris

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 20. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

20


Ledige pladser

20

Arrangementsnr.

336787


Arrangør

Erhvervsudvalg, IDA Vestjylland