Webinar

Hvordan får man succes med cloud og edge?

I 2020 har IDA gennemført en analyse blandt danske virksomheder, som tager pulsen på embedded teknologien. Det er der kommet nogle spændende konklusioner ud af.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 14:30 - 16:00

Gratis

På baggrund af den nye IDA-analyse, sætter vi fokus embedded teknologien i danske virksomheder, hvordan står det til - er vi med? hvilke udfordringer står virksomhederne overfor? Og hvilke fordele er der ved at implementere cloud eller edge i sine produkter?

Program

14:30-15.00: Virksomheders brug af cloud og edge
V. Henrik Valentin, Forfatter til bogen "Den digitale virksomhed i praksis - muligheder i teknologi og platforme" (2020).

De virksomheder hvis produkter indeholder flest cloud/edge funktioner, får også bedst resultater. Det er den entydige konklusion bag undersøgelsen, som vil blive præsenteret på arrangementet. I oplægget peger Henrik Valentin Jensen på, hvilke faktorer der giver succes og hvorfor. Det vil blive relateret til en principiel forståelse af, hvad digital teknologi og platforme er.

Henrik Valentin Jensen er konsulent og cand.merc. og står sammen Christian Severinsen, IDA, bag undersøgelsen om cloud og edgeanvendelse. 

15.00-15.10: Kort Pause

15:10-15.40: Embedded processering – Tendenser omkring valg af Chipteknologi.
V. Søren Manicus, Indesmatech

Det kommer vel ikke som en overraskelse, at nye projekter indenfor Embedded processering kræver højere ydelse og lavere energiforbrug. Dette drives både af applikationens performance behov og af lovmæssige krav såsom GDPR.
Indlægget vil give en overordnet indblik i tendenser omkring valg af chip-teknologi til Embedded Processering for at imødekomme dette.

15.40 - 16.00 Spørgsmål og afslutning.Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.
Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 14:30 - 16:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 12:00


Antal pladser

200


Ledige pladser

145

Arrangementsnr.

338475


Arrangør

IDA Embedded


Medarrangører

Elektronik- og IT-Gruppen, IDA Nord

IDA Connect

IDA E

IDA Fremtidsteknologi

IDA IT

IDA Operations Management