Arrangement

Hvordan finder jeg ud af, hvad jeg kan bruge min uddannelse til?

Læser du på RUC og er i tvivl om, hvilke muligheder din tværfaglige uddannelse giver dig? Så kom og bliv klogere, når IDA inviterer til kompetenceafklaringsworkshop i samarbejde med vores karriererådgivning!

RUC - Roskilde Universitet, Roskilde

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 15:00 - 17:00

Fra 0 kr.

Tag din projektgruppe eller studiekammerat i hånden og find ud af, hvordan du mest optimalt anvender de kompetencer som din specifikke uddannelse og fagkombination har givet dig. I samarbejde med vores karriererådgivning, har vi skræddersyet denne workshop til RUC studerende, for at hjælpe dig med tips og vejledning til, hvordan du bedst arbejder med dine styrker for at få drømmejobbet.

Under workshoppen vil vi tale om hvordan du afklarer dine kompetencer, og hvordan du matcher disse kompetencer med det som arbejdsmarkedet efterspørg. Workshoppen vil være bygget op over en del øvelser, hvor det forventes at du deltager aktivt, således at du får det optimale udbytte.

Kom og få rådgivning og vejledning fra IDAs karriererådgivere og hyg dig med en øl eller sodavand til den efterfølgende café faciliteret af festudvalget.

Hvor

RUC - Roskilde Universitet

Universitetsvej 1

4000 Roskilde

Lokale - TBA


Hvornår

Onsdag d. 21. oktober 2020

Kl. 15:00 - 17:00


Pris

Studiemedlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

50 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 19. oktober 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

20


Ledige pladser

19

Arrangementsnr.

336750


Arrangør

Kurser for studerende


Medarrangører

Kurser for studerende