Webinar

Hvordan man (ikke) kan forudse et radiohit

En fortælling om nybegyndere og machine learning

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 12. april 2021

Kl. 16:00 - 17:00

Gratis

Kan man forudse hvilken sang bliver det næste store radiohit? Oliver Fuglsang Grooss, Ph.d. studerende ved Aarhus Universitet, fortæller om et projekt der handlede om netop dette.

Projektet tog to uerfarne nørder igennem en benhård proces med at identificere og strukturere relevant data, samt udvikle og evaluere Machine Learning algoritmer. 

Der vil blive fortalt omkring nogle af de tekniske aspekter, men mest af alt er det en god historie omkring læring fra en utroligt frustrerende rejse, hvor udgangspunktet var lavt men ambitionerne høje.

Foredragsholder: Oliver Fuglsang Grooss, Ph.d. studerende ved Aarhus Universitet

Arrangør: Peter Falk, IDA IT

--------------------------------

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 12. april 2021

Kl. 16:00 - 17:00


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 11. april 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

389

Arrangementsnr.

339676


Arrangør

IDA IT


Medarrangører

Kurser for studerende