Webinar

IDA Akademi: Lær de bedste og nemmeste måder at engagere dine deltagere på dine IDA-webinarer

Er du træt af at holde webinarer med envejskommunikation, og savner du inspiration til at engagere dine deltagere mere?

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 14. september 2021

Kl. 17:00 - 18:30

Gratis

Tilmeldingsfrist 10. september 2021 - kl. 23:59

Er du træt af at holde webinarer med envejskommunikation, og savner du inspiration til at engagere dine deltagere mere? Så er dette kursus noget for dig. 

På kurset bliver du præsenteret for: 
viden om, hvorfor dialog og engagement er særligt vigtigt i webinarer
simple tips til at aktivere dine deltagere og variere dine virkemidler 
udvalgte tekniske muligheder for aktivering i Zoom
de vigtigste principper for at skabe balance mellem oplæg og aktivering.

Pernille Gøtz er erfaren praktiker og mangeårig underviser inden for at skabe dialog og nærvær på webinarer og online møder. På dette kursus deler Pernille ud af sin viden og bedste praksis, så du bliver bedre klædt på til at skabe engagerende webinarer, hvor deltagerne føler sig hørt og inddraget.

Alt, du bliver præsenteret for, vil du kunne gå ud og bruge direkte i din egen praksis efterfølgende. Både som aktiv i IDA og sandsynligvis også i dit daglige arbejde, hvis webinarer og online møder er del af din arbejdsportefølje. 

Kurset holdes som et online-møde i Zoom. Undervejs afprøver vi tips og teknik fra et deltagerperspektiv, og du får rig mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer – kyndigt faciliteret af Pernille. 

Om Pernille Gøtz:
Cand.mag., specialkonsulent og selvstændig. 
Siden 2014 har Pernille Gøtz undervist forskere og undervisere på Københavns Universitet i at skabe aktiverende og udbytterig undervisning med brug af analoge og digitale formater. 

Siden pandemien startede, har hun undervist mere end 300 ambitiøse undervisere og konsulenter i det private og det offentlige i at skabe dialog og interaktion online. Derfor har hun også stor erfaring med at skabe et trygt læringsrum for både de teknik-angste og teknik-ambitiøse, så alle deltagere går fra undervisningen med mod på at afprøve noget nyt. 

Tilmeldingsprocedure: Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.

Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Det er ikke tilladt at dele hverken zoomlinket eller link til video med andre, eller at optage lyd og billeder af webinaret.


Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister: Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 14. september 2021

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Ikke IDA-medlem

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

IDA-medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 10. september 2021

Kl. 23:59


Antal pladser

500


Ledige pladser

499

Arrangementsnr.

341226


Arrangør

IDA


Medarrangører

Kurser for studerende