Webinar

IDA Akademi: Sådan sætter du scenen som den gode virtuelle vært

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 19:00 - 20:00

Gratis

Tilmeldingsfrist 07. december 2020 - kl. 23:59

Dette webinar er for dig, som er aktiv i IDA.

Du vil blive klogere på, hvordan du som vært kan indtage scenen, så du sikrer en god atmosfære for dine oplægsholdere og deltagere på et webinar. Du vil også høre om, hvilke retoriske virkemidler du kan bruge for at holde deltagerne engageret på arrangementet. 

Webinaret bliver afholdt af Kenn L. Hansen og Jesper Vilstrup, der netop har udgivet bogen “The Skype Is The Limit” om netop virtuelle præsentationer. De vil guide dig igennem hvilke metoder der findes til involvering og engagement af deltagere, så du går fra webinaret med en større værktøjskasse, der kan tages i brug med det samme.

Undervisere: Kenn L. Hansen og Jesper Vilstrup, forfattere til bogen "The Skype Is The Limit"
Moderator: Sanne Mattebjerg

Tilmeldingsprocedure:
Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Tirsdag d. 08. december 2020

Kl. 19:00 - 20:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 07. december 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

100


Ledige pladser

72

Arrangementsnr.

338644


Arrangør

IDA