Webinar

IDA Akademi: Som man spørger…

… får man svar. Derfor er præcision, aktiv lytning og styring centrale værktøjer, når vi – for at blive klogere – stiller spørgsmål til hinanden.

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Mandag d. 23. november 2020

Kl. 17:00 - 19:00

Gratis

Som man spørger…… får man svar.

Derfor er præcision, aktiv lytning og styring centrale værktøjer, når vi – for at blive klogere – stiller spørgsmål til hinanden. Især er det vigtigt at skelne mellem åbne og lukkede spørgsmål – og deres forskellige funktioner. Kurt Strand, vært på P1’s ”Mennesker og medier”, fortæller med afsæt i konkrete eksempler og enkel teori, hvordan en journalistisk inspireret spørgeteknik kan føre til bedre resultater.

Dette webinar er for dig, der fx skal tale med en kommende oplægsholder i forbindelse med forventningsafstemning/tekstskrivning af et arrangement, og som måske også skal stille spørgsmål for at blive klogere på et emne i forbindelse med eller efter et oplæg.

Deltager du i webinaret får du udleveret en kopi af kapitel om spørgeteknik fra seneste udgave af Kurt Strands ”Interview for journalister” (Ajour/Samfundslitteratur juni 2020).


Underviser: Kurt Strand, journalist på P1´s "Mennesker og medier"
Moderator: Morten Scriver Andersen

Tilmeldingsprocedure:

Når du har tilmeldt dig, får du en bekræftelsesmail herpå. Nederst i denne mail finder du et link til webinaret.
Du logger på via dette link og kommer videre til sitet, hvor webinaret vises.

Har du problemer med at logge på, er du velkommen til at kontakte os på webinarsupport@ida.dk
Tjek også vores FAQ site hvor du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med webinarer: FAQ om IDA webinarer

Info om personlige oplysninger: Hvis du gerne vil deltage anonymt, anbefaler vi, at du tilmelder dig en browser i stedet for at bruge Zoom-softwareklienten eller appen, og når Zoom beder dig om at angive dit navn, kan du indtaste "Anon" eller et andet pseudonym. Zoom behandler personlige oplysninger i globale datacentre inklusive USA og behandlingen udføres i henhold til EU Kommissionens standardbestemmelser om databeskyttelse. Beskyttelse af personlige oplysninger. For yderligere detaljer henviser vi til Zoom-privatlivspolitikken tilgængelig her: https://zoom.us/privacy

Arrangør: IDA, Ingeniørforeningen.

Tilmelding: Er du ikke medlem af IDA? For at kunne tilmelde dig, skal du oprette en brugerprofil. Bemærk, ved oprettelse af en brugerprofil får du adgang til IDA's online tjenester - du bliver ikke medlem af IDA.

Vigtig oplysning vedr. persondata på deltagerlister
Dit navn, titel og firma vil optræde på deltagerlisten til dette arrangement. Deltagerlisten er tilgængelig for arrangøren og de øvrige deltagere på selve arrangementet i form af en fysisk deltagerliste og online deltagerliste. Ved nogle arrangementer udleveres endvidere navneskilt, hvor dit navn, titel og firma fremgår. Hvis du afmelder dig arrangementet, vil dine oplysninger ikke fremgå af deltagerlisten.

Når du er tilmeldt som deltager på dette webinar, vil du også automatisk modtage info om næste webinar indenfor samme fagområde.

Hvor

Webinar foran din egen pc, tablet, smartphone

Deltag via pc, tablet, smartphone


Hvornår

Mandag d. 23. november 2020

Kl. 17:00 - 19:00


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 23. november 2020

Kl. 16:30


Antal pladser

100


Ledige pladser

57

Arrangementsnr.

338562


Arrangør

IDA