Arrangement

IDA IT debat: Softwares levetid, produktansvar, miljø og mursten

Kom og hør Poul-Henning Kamp, kendt softwareudvikler (bl.a. Varnish) og meningsdanner på fri fod til sammen med Peter Favrholdt, (Ztove) til en diskussion om softwares levetid, produktansvar, miljø og mursten.

IDA Conference, København V

Tirsdag d. 08. september 2020

Kl. 18:00 - 20:00

Fra 0 kr.

Tilmeldingsfrist 07. september 2020 - kl. 23:59

 

BeskrivelseLink kopieret

Er det rimeligt, at producenter af f.eks. hjemmehøjtalere, smartphones eller alle mulige andre elektroniske apparater med et indhold af software sætter udløbsdato på vedligeholdelse af softwaren (som med Android på Google-telefoner), måske automatisk sløver apparatet ned (som Apple) eller simpelthen kværker dimsen på en given udløbsdato (brick’er den)?

Hvor er balancen mellem vedligeholdelse af software for at holde et apparat levende kontra hardwarens levetid og mulige forældelse? Hvad hvis apparatet udarter til en sikkerhedsrisiko? Hvad med det forureningsproblem, døde apparatet indebærer. Hvordan kan det løses, hvilke principper kan lægges til grund?

IDA IT har inviteret Poul-Henning Kamp, kendt softwareudvikler (bl.a. Varnish) og meningsdanner på fri fod til sammen med Peter Favrholdt, (Ztove) til at komme og give oplæg til en diskussion.

Målet med arrangementet er at diskutere og tage hul på problemet, ikke nødvendigvis at komme i land med færdige holdninger. Kom og vær med, lad os forsøge at gå klogere hjem alle sammen, inkl. oplægsholderne. 


Gratis for medlemmer af IDA IT og DANSK IT.


 

Praktisk InfoLink kopieret

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31-33

1780 København V


Hvornår

Tirsdag d. 08. september 2020

Kl. 18:00 - 20:00


Pris

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Deltager, ikke medlem af IDA

250 kr.

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 07. september 2020

Kl. 23:59


Antal pladser

21


Ledige pladser

0

Arrangementsnr.

337146


Arrangør

IDA IT