Arrangement

IDA IT: Kreativ Machine Learning

Bliv inspireret og få konkrete værktøjer til at komme i gang med interaktiv machine learning i browseren med Andreas Refsgaard.

IDA Conference, København V

Onsdag d. 12. september 2018

Kl. 17:00 - 18:30

Gratis

Andreas Refsgaard er interaktionsdesigner fra København. Han benytter kodning og machine learning i sit arbejde som underviser, kunstner og konsulent. Han har hjulpet Google Creative-Lab med at bygge Teachable Machine https://teachablemachine.withgoogle.com, der lader besøgende på en webside træne en machine learning-algoritme direkte i browseren på en sjov og intuitiv måde.


Dette meetup retter sig mod udviklere og designere, som vil vide mere om interaktion og kreativ machine learning. Andreas gennemgår en række af sine projekter og viser, hvordan man let kan benytte ml5js, der baserer sig på Googles Tensorflow.js, der træne algoritmer til at genkende objekter, ansigtsudtryk og gestikker mv. direkte i browseren gennem computerens webcam. Alle tilmeldte får efterfølgende et downloadlink med al programkoden, så man selv kan afprøve og bygge videre på de viste eksempler.

Om Andreas: https://andreasrefsgaard.dk/
Andreas Refsgaard arbejde veksler mellem kreativt arbejde for kunder som Google og Carlsberg og mere kunstneriske installationer på museer og festivaler i hele verden. Senest har Andreas udforsket kreative anvendelser af machine learning og undervist designere og udviklere i forbindelse med interaktive projekter i realtid. Et eksempel er "Eye Conductor", som gør det muligt at afspille musik via mimik og øjenbevægelser for personer med bevægelsesvanskeligheder.

Pause kl. 17.40 – der serveres vand og sandwich.

Arrangør: Kurt Westh Nielsen, IDA IT

Gratis deltagelse for IDA ITs og DANSK ITs medlemmer.

Hvor

IDA Conference

Kalvebod Brygge 31

1780 København V


Hvornår

Onsdag d. 12. september 2018

Kl. 17:00 - 18:30


Pris

Deltager, ikke medlem af IDA

0 kr.

Studerende, ikke medlem af IDA

0 kr.

Firmamedlem

0 kr.

Medlem af arrangør

0 kr.

Ledig

0 kr.

Medlem

0 kr.

Seniormedlem

0 kr.

Studiemedlem

0 kr.

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 11. september 2018

Kl. 23:59


Antal pladser

90


Ledige pladser

8

Arrangementsnr.

328104


Arrangør

IDA IT