Arrangement

IDA Randers: Adam og Noah – FARVEL & TJAK 2020

Kom med IDA Randers ind på værket oplev det sidste show med duoen, ADAM og NOAH, som efter fem år på toppen af dansk komik takker og fænomenet af med deres hidtil største turné FARVEL OG TJAK i 2020. Inkl. "netværks-velkomstdrink".

Værket, Randers

Fredag d. 01. oktober 2021

Kl. 18:30 - 20:30

Fra 175 kr.

Kom med IDA Randers ind på Værket oplev det sidste show med duoen, ADAM og NOAH, som efter fem år på toppen af dansk komik takker og fænomenet af med deres hidtil største turné FARVEL OG TJAK i 2020.

Showet er i Værkets Store Sal.

 

Evt. yderligere info om eventet:

Efter fem år på toppen af dansk komik takker duoen og fænomenet Adam og Noah af med deres hidtil største turné FARVEL OG TJAK i 2020.

”Hva sker der danskere… vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der. Vi vil bare gerne sige tjak.. tjak fordi vi måtte tage pis på jer, tjak fordi I ville grine med os og tjak fordi I er så fucking luksus. Yalla fuck af vi ses – en sidste gang!”

Sådan lyder det fra de to satiriske karakterer, der gæster Værket i oktober 2020. Til daglig hedder de Joel Hyrland og Hadi Ka-Koush, og med udgangspunkt i etnicitet og danskhed gør de tykt grin med både deres eget bagland og ‘kartoffel-danskerne’.

Få din selvironi testet og dit smilebånd trænet, når Adam og Noah indtager scenen på Værket for sidste gang.

 

Praktisk:

  • Vi har reserveret supergode pladser på gulvet, midt for, række 1+2.
  • Vi mødes kl. 18.30 ved flyget (det store klaver) ved indgangen til Værket (ved karruseldøren), hvor også billetter udleveres, inden showet starter kl. 19.00. Her nydes også velkomstdrink, mens der small-talkes med ledsageren/-ne eller de andre IDA medlemmer,
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 3 ledsager.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Man kan også følge IDA Randers på Facebook ved at klikke her.

 

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren).


Hvornår

Fredag d. 01. oktober 2021

Kl. 18:30 - 20:30


Pris

Ledig

175 kr.

IDA-medlem

175 kr.

Seniormedlem

175 kr.

Studiemedlem

175 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 24. september 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

24


Ledige pladser

2

Tilvalg

Ledsager

200 kr.

Arrangementsnr.

333422