Arrangement

IDA Randers: Almost AC/DC koncert @ Tante Olga

Vi gentager successen: Kom med IDA Randers ind på spillestedet, Tante Olga i Randers og rock julen ind den sidste fredag inden jul med noget af verdens bedste Hard Rock: Almost AC/DC Inkl. velkomstdrink (1 fadølsbillet).

Tante Olga, Randers C

Fredag d. 18. december 2020

Kl. 20:45 - 23:30

Fra 100 kr.

Tilmeldingsfrist 13. december 2020 - kl. 23:55

Kom med IDA Randers ind på spillestedet, Tante Olga i Randers og rock julen ind den sidste fredag inden jul med noget af verdens bedste Hard Rock: Almost AC/DC
Med både kirkeklokker, torden og skrigende guitar riffs bringer Almost AC/DC de legendariske og velkendte rock sange frem igen. Der er garanti for et fremragende show, som kun bliver overgået af rockguderne fra AC/DC selv. Den hæse stemme, den vanvittige guitar og den fede energi får smilene frem og efterlader publikum med en oplevelse af, at de lige har overværet den legitime AC/DC.

Almost AC/DC er det tætteste du kommer på den ægte vare! Med et fokus på at komme så tæt på den ægte AC/DC som muligt, skal du måske pudse brillerne en ekstra gang for ikke at forveksle dem med de australske ”rock-guder”. De fem fyre fra Silkeborg har siden 2011 turneret land og rige rundt på festivaler og spillesteder med et show, der kun bliver større og større. Almost AC/DC spiller op for klassikerne som ”Back In Black”, “Thunderstruck”, “Hells Bells”, ”For Those About To Rock” og mange flere når de rocker julen ind på Tante Olga.

LET THERE BE ROCK! :)

 

Praktisk info:

  • Arrangementet er inkl. 1 fadølsbillet.
  • Vi mødes på fortovet senest kl. 20:45 ved indgangen til Tante Olga, hvor billetter udleveres.
  • Koncerten starter ca. kl. 21:00
  • Evt. gaderobe og yderligere drikkevarer er for egen regning.

 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKEhenvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

Hvor

Tante Olga

Søndergade 6

8900 Randers C

Vi mødes ude på fortovet ved indgangen til Tante Olga


Hvornår

Fredag d. 18. december 2020

Kl. 20:45 - 23:30


Pris

Medlem af arrangør

100 kr.

Ledig

100 kr.

Medlem

100 kr.

Seniormedlem

100 kr.

Studiemedlem

100 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 13. december 2020

Kl. 23:55


Antal pladser

15


Ledige pladser

11

Tilvalg

Ledsager

125 kr.

Arrangementsnr.

335836