Arrangement

IDA Randers: Årets VINTERKABARET: "Tilfældigvis forbi" inkl. god middag m vin

Få rørt lattermusklerne under en sjov aften med IDA Randers! Vi gentager succesen, så skal igen ind og se årets Vinterkabaret "TILFÆLDIGVIS FORBI" på Randers Egnsteater inkl. velkomstdrink og god middag inden forestillingen - med vin.

Randers Egnsteater, Randers C

Fredag d. 26. februar 2021

Kl. 17:45 - 21:30

Fra 199 kr.

Tilmeldingsfrist 07. februar 2021 - kl. 23:55

Kom med IDA Randers ind og se den årlige populære Vinterkabaret: "TILFÆLDIGVIS FORBI" på Randers Egnsteater. Vi har købt 24 billetter inkl. spisning inden selve forestillingen, som går først-til-mølle.

IDA Randers har 24 reserverede pladser ved 4 personers borde og arrangementet er inkl. velkomstdrink, middagen inden forestillingen og 1 flaske hvidvin pr bord (altså 4 personer til 1 fl, vin)

 

Beskrivelse af forestillingen:

Den gamle gymnasieklasse er samlet i en øde beliggende spejderhytte for at holde 25-års jubilæum. Som forventet bliver festen temmelig våd, og da to af deltagerne, Stig og Jenny, vågner op ud på natten, er alle de andre taget med den sidste bus hjem. De ringer efter den lokale taxachauffør, men han har brækket benet, og afløseren møder først på arbejde klokken 9 næste morgen. De to, der vist havde noget kørende i 3.G, må nu få tiden til at gå på bedste vis, og det bliver en stærkt underholdende oplevelse, når den gamle mindebog bliver lukket op.

Årets vinterkabaret henter musikken fra Rugsted og Kreutzfeldts imponerende bagkatalog, og der er lagt op til en både morsom, musikalsk, kærlig og til tider overraskende tur ned ad mindernes allé, til lyden af store numre som ”Sad i parken”, ”Går gennem tiden” og ”Jeg ved det godt”.

 

Evt. yderligere info kan ses på https://www.randersteater.dk/program/tilfaeldigvis-forbi/

 

Praktisk info:

  • Vi mødes senest kl. 17.45, hvor billetter og velkomstdrink udleveres.
  • Kl. 18.00: Middag ved IDA Randers reserverede borde. Der er 1 fl. vin inkl. pr bord.
  • Kl. 19.30: Forestillingen begynder
  • Forestillingen er for voksne (min 15år).
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).
  • Hvert IDA medlem kan medbringe op til 3 ledsagere.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Man kan også følge IDA Randers på Facebook ved at klikke her.

Hvor

Randers Egnsteater

Mariagervej 10

8900 Randers C

Vi mødes inden for ved hovedindgangen, hvor IDA arrangøren udleverer billetter


Hvornår

Fredag d. 26. februar 2021

Kl. 17:45 - 21:30


Pris

Ledig

199 kr.

Medlem

199 kr.

Seniormedlem

199 kr.

Studiemedlem

199 kr.

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 07. februar 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

24


Ledige pladser

18

Tilvalg

Ledsager

199 kr.

Arrangementsnr.

336775