Arrangement

IDA Randers: Foredrag med Preben Elkjær: "Mit liv som Elkjær"

Kom med IDA Randers ind på værket og oplev et foredrag med den legendariske danske angriber og målkonge nr. 1, Preben Elkjær, hvor han deler ud af anekdoter, videoklip og højdepunkter fra sit liv på og omkring fodboldbanen.

Værket, Randers

Onsdag d. 19. maj 2021

Kl. 18:30 - 21:30

Fra 240 kr.

Kom med IDA Randers ind på værket og oplev et foredrag med den legendariske danske angriber og målkonge nr. 1, Preben Elkjær, hvor han deler ud af anekdoter, videoklip og højdepunkter fra sit liv på og omkring fodboldbanen.

For utrolig mange danskere er navnet ‘Preben Elkjær’ synonym med 80’er-fodbold og ikke mindst målscoringer på stribe og utrolig karisma. Den danske fodboldspiller var stjerneangriber i 80’erne og var en del af det legendariske landshold, der i ’86 nåede til ottendedelsfinalerne ved VM i Mexico. For rigtig mange er Preben Elkjær et idol og et ikon. Kom tættere på legenden i det undeholdende foredrag ‘Mit liv som Elkjær’.

Preben gennemgår sin lange og glorværdige karriere i Tyskland, Belgien, Italien og på det legendariske 80’er-landshold. Og så kommer han også ind på tiden efter fodboldstøvlerne røg på hylden. Under hele foredraget supplerer han med anekdoter og videoklip fra karrieren. Og der er masser af mulighed for at stille spørgsmål til hele Danmarks målkonge nummer 1.

Preben Elkjær var en anderledes og modig angriber. Med uortodokse stil og sin fandenivoldskhed lavede han mål, der brød med den gængse fodboldlærdom. Mod Belgien ved EM i 1984 scorede Elkjær eksempelvis efter en længere solo-dribletur fra midterlinjen. For Verona scorede han i strømpesokker i en turneringskamp, hvilket blandt andet var med til at sikre klubbens første og hidtil eneste mesterskab. Vi tør godt love, at underholdningsværdien er i top til ‘Mit liv som Elkjær’.

 

Praktisk info:

  • Vi har reserveret supergode pladser på række 1+2, altså helt oppe ved scenen.
  • Vi mødes kl. 18.30 ved flyget (det store klaver) ved indgangen til Værket (ved karruseldøren), hvor IDA Randers vil være vært for en lille velkomst forfriskning, mens billetter udleveres. Der small-talkes/netværkes indtil showet starter kl. 19.00.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde op til 3 ledsager.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/

 

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Onsdag d. 19. maj 2021

Kl. 18:30 - 21:30


Pris

Ledig

240 kr.

IDA-medlem

240 kr.

Seniormedlem

240 kr.

Studiemedlem

240 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 01. maj 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

16


Ledige pladser

3

Tilvalg

Ledsager

250 kr.

Arrangementsnr.

332160