Arrangement

IDA Randers: Komikeren JAN GINTBERG (onemanshow)

Ta' med IDA Randers ind og oplev det nye one man-show med JAN GINTBERG: "Død eller Leende" på Værket i Randers. IDA Randers er vært for en velkomstdrink inden showet.

Værket, Randers

Torsdag d. 25. november 2021

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 239 kr.

Tilmeldingsfrist 18. november 2021 - kl. 23:55

Ta' med IDA Randers ind og oplev komikeren Jan Gintberg i hans splinternyt one man-show i 2021: "Død eller Leende" på Værket i Randers.
Vi mødes ½time inden, hvor IDA Randers vil være vært for en forfriskning mens der networkes/small-talkes...

 

Mere om showet:

Dansk comedys speedsnakkende enspænder Jan Gintberg er tilbage! I sit nye show vil han få os alle til at se livet i øjnene og vælge mellem latter eller et trist liv i sort/hvid.

Glæd dig til igen at opleve Jan Gintberg på scenen, når han i efteråret drager ud med et helt nyt onemanshow – Død eller Leende. Selvom Gintberg er en af vores absolutte mestre, når det kommer til at krølle verden og hverdagen gennem et komisk filter, har det alligevel været lidt ekstra udfordrende at skrive det nye show.

– Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig, eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!

Heldigvis er det lykkedes Gintberg at gøre netop det, og Død eller Leende bliver et stærkt satirisk, men også personligt show – med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed – og selvfølgelig det evigtaktuelle forhold mellem mænd og kvinder.

– Som min kloge moster altid siger: ’Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud!

 

Praktisk info:

  • Pladserne er nummererede siddepladser, og IDA Randers har pladser på række 6+7.
  • Vi mødes senest kl. 18.30 ved flyget (det store klaver) lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). IDA Randers vil her være vært for en lille velkomst-forfriskning, mens billetter udleveres. Der small-talkes/netværkes indtil showet starter kl. 19.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde max 3 ledsagere.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom- Se evt. her).
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com
Man kan også følge IDA Randers på Facebook ved at klikke her, eller se andre IDA Randers events via IDA.dk ved at klikke her.

 

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Torsdag d. 25. november 2021

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Ledig

239 kr.

Medlem

239 kr.

Seniormedlem

239 kr.

Studiemedlem

239 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 18. november 2021

Kl. 23:55


Antal pladser

16


Ledige pladser

14

Tilvalg

Ledsager

250 kr.

Arrangementsnr.

338791