Arrangement

IDA Randers: Linda P's "Sabotagehunger" @ Værket

Ta' med IDA Randers ind og oplev Linda P i hendes nye show: "Sabotagehunger" i Store sal på Værket i Randers (gode pladser).

Værket, Randers

Torsdag d. 23. september 2021

Kl. 18:30 - 21:00

Fra 225 kr.

Tag med IDA Randers ind og oplev Linda P i hendes nye one man-show i 2020 kaldet: "Sabotagehunger", hvor hun endnu en gang deler ud af sig selv og sit liv på sin sædvanligt nådesløse vis med skarpe bemærkning og intet filter.

 

Evt. yderligere info om showet:

Linda P har siden debuten i 2004 bjergtaget danske comedy-fans med sine personlige, ærlige og til tider kradsbørstige beretninger fra sit eget liv og den verden, hun ser omkring sig. I sine one man-shows kigger hun både indad og udad og siger tingene, som hun vil – uden filter.

Det kan publikum endnu en gang se frem til, når Linda P i 2020 er klar med sit femte one man-show, der har fået titlen ‘Sabotagehunger’. Linda P’s seneste show – ‘Normal?’ fra 2016 – tegnede et billede af, at den vilde og indtil da karakteristiske livsstil skulle lægges om. Men kan det lade sig gøre at holde sig på måtten og leve det stille liv uden ballade? Har Linda P undgået at fucke de nærmeste relationer op? Hvad med kærligheden og at være i et forhold, når man er født vildbasse?

I ‘Sabotagehunger’ deler Linda P igen ud af sig selv – og ikke mindst sine frustrationer over sit indbyggede og indgroede ‘fuck up-gen’.

 

Praktisk:

  • Pladserne er nummerede, og IDA har reserveret gode pladser på række 2-5.
  • Showet starter kl. 19.00 men, vi mødes senest kl. 18.30 ved flyget (det store klaver) lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). IDA Randers vil her være vært for en lille velkomst forfriskning, mens billetter udleveres. Der small-talkes/netværkes indtil showet starter kl. 19.00.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved Værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.
  • Evt. yderligere drikkevarer mv. før/i pausen/efter er for egen regning.

 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKE henvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgange til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter.


Hvornår

Torsdag d. 23. september 2021

Kl. 18:30 - 21:00


Pris

Ledig

225 kr.

Medlem

225 kr.

Seniormedlem

225 kr.

Studiemedlem

225 kr.

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 23. oktober 2020

Kl. 23:50


Antal pladser

14


Ledige pladser

10

Tilvalg

Ledsager

225 kr.

Arrangementsnr.

331276