Arrangement

IDA Randers: Ørkenens Sønner: "En fez i en hornlygte"

Ta' med IDA Randers ind og oplev det nye show med Ørkenens Sønner: 'En Fez i en Hornlygte' i den store sal på Værket i Randers. IDA Randers er vært for en velkomstdrink inden showet. NB - SHOWET FLYTTES TIL EN NY DATO, SOM VÆRKET VENDER TILBAGE MED!

Værket, Randers

Torsdag d. 13. januar 2022

Kl. 19:30 - 22:00

Fra 395 kr.

Tilmeldingsfrist 01. maj 2021 - kl. 23:50

Ta' med IDA Randers ind og oplev det nye show med Ørkenens Sønner: 'En Fez i en Hornlygte' i den store sal på Værket i Randers. Vi mødes ½time inden koncerten, hvor IDA Randers vil være vært for en lille forfriskning mens der networkes/small-talkes...

 

Mere om showet:

De fire ørkensønner Niels Olsen, Søren Pilmark, Asger Reher og Henrik Koefoed er tilbage! Ørkenens Sønner indtager Værkets Store Sal i 2020 med deres helt nye show 'En Fez i en Hornlygte'.

FisseFisseFezFez!
Sådan kommer der atter til at lyde i Store Sal, når Ørkenens Sønner besøger Værket med et spritnyt show fuld af lumre sketches, som vi kender dem, i sommeren 2020! De fire logebrødre Khamel Ull-Zuut (Niels Olsen), Omar Pappa (Søren Pilmark), Ali Bubbas Barkhar (Asger Reher) og Yasirfir Dosirfem (Henrik Koefoed) aflægger igen deres logeed og giver publikum showet ‘En Fez i en Hornlygte’.

Bevæbnede med humorens tveæggede sværd og tåbens vovemod vil de enfoldige logebrødre forsøge at bekæmpe det mørke, der har lagt sin klamme knokkelhånd om fædrelandet. I det sparsomme skær fra en gammel hornlygte vil de begive sig ind på håbløshedens kirkegård, hvor de med sang og eksotiske kropsbevægelser vil insistere på, at lyset og humøret skal vinde!

Som de selv siger:
“Alt håb er ude! Skeletterne vælter ud af skabene, og fortidens frygtelige dæmoner lurer bag hvert et hjørne. I en tid, der er opfyldt af angst og usikkerhed, er der brug for virkelige helte, der tager affære!”

Det bliver frygteligt. Det bliver fuldt af rædsel! Det bliver ‘Fez i en Hornlygte’.

 

Praktisk info:

  • Pladserne er nummererede siddepladser, og IDA Randers har 18 pladser midt for på 2. balkon række 1+2.
  • Vi mødes senest kl. 19.30 ved flyget (det store klaver) lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). IDA Randers vil her være vært for en lille velkomst-forfriskning, mens billetter udleveres. Der small-talkes/netværkes indtil showet starter kl. 20.00.
  • Hvert IDA tilmeldt kan tilmelde 1 ledsager.
  • Der plejer at være 3 timers gratis parkering ved værket med indgang fra Fabersvej (men hold dig selv lige ajour herom).
  • Et fif til folk, der ikke kender Værket: Man kan med fordel for egen regning booke spisning på Værkets egen stemningsfulde restaurant, Café Sven Dalsgaard.

 

IDA Randers:

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

 

Hvor

Værket

Svend Dalgas Plads 1

8900 Randers

Vi mødes ved flyget lige ved hovedindgangen til Værket (ved karruseldøren). Her udleveres billetter


Hvornår

Torsdag d. 13. januar 2022

Kl. 19:30 - 22:00


Pris

Ledig

395 kr.

IDA-medlem

395 kr.

Seniormedlem

395 kr.

Studiemedlem

395 kr.

Tilmeldingsfrist

Lørdag d. 01. maj 2021

Kl. 23:50


Antal pladser

18


Ledige pladser

0

Tilvalg

Ledsager

395 kr.

Arrangementsnr.

329721