Arrangement

IDA Randers: Sejltur på Randers Fjord med hjuldamperen, "Svanen" inkl. middag

Hyggelig sejltur med spisning på Randers Fjord. Familiemedlemmer og venner er velkomne til at deltage. Turen foregår med hjuldamperen Svanen.

Svanens Anløbsbro, Randers C.

Fredag d. 20. august 2021

Kl. 18:20 - 21:00

Fra 200 kr.

Randers/Favrskov afdelingen indbyder, traditionen tro, IDA-medlemmer med ledsagere til en 2½ times sejltur på Randers Fjord med hjuldamperen ”Svanen”. Vi har lejet Svanen til en sejltur ud ad Randers Fjord. Vi forventer at vi kan nå ud omkring kanaløen, inden vi sejler tilbage.

Menuen er under udarbejdelse, men det forventes - traditionen tro - at blive ”Svanens-Succes-Buffet”, og der afsluttes med kaffe og "gammeldags citronfromage". Øl, vin, vand mv. kan købes ombord for egen regning. Der er også mulighed for at få frisk luft ude i forstavnen.
Ca. kl. 21.00 er vi tilbage i Randers Havn, hvor man evt. kan forsætte "i byen" i nogle af Randers Festuges mange og gode arrangementer.


Husk/Praktisk:

  • Tøj efter forhold, herunder eks. en varm trøje (da det kan blive køligt på turen tilbage)
  • Evt. kikkert
  • Drikkevarer er ekskl, så købes for egen regning, så husk kontanter eller visa/dankort.
  • Der er plads til 65 personer og hvert IDA medlem kan tilmelde 7 ledsagere, hvoraf børn under 6 år kan medtages gratis. Børn under 6år behøver ikke tilmeldes.
  • Vi mødes ved Svanens anlæggerbro senest kl. 18.20 og går ombord kl. 18.30
  • Vi følger gældende COVID-19 regler & retningslinjer

 

Om Svanen:
”Hjuldamperen” Svanen er bygget i 1994 på Hvide Sande Skibs- og bådebyggeri. Båden har plads til knap 100 passagerer, og sejler sommeren igennem med anløb i Hobro, Bramslev, Mariager og Hadsund.

Fra det store overdækkede soldæk er der optimale udsigtsforhold under sejladsen, mens man på kahytdækket altid kan sidde lunt og tørt indendørs. Svanen har eget køkken, hvorfra der kan serveres både mad og drikke under sejladsen, ligesom der ved forudbestillinger kan tilbydes en række lækre og individuelle menuer. 

Vil du være aktiv i IDA Randers?

Bemærk at alle arrangementer i IDA Randers laves af den superseje bestyrelse, samt de flere frivillige aktive, der yder en indsats i IDA Randers - alt sammen helt frivillig og ulønnet.
Hvis du bor eller arbejder i Randers-/Favrskov kommune er du tilknyttet IDA Randers, og har du en ide til et fedt event, som du gerne vil have på benene, så kontakt bestyrelsen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig – det er faktisk meget nemt. Kontakt også bestyrelsen, hvis du blot vil høre om mulighederne og fordelene ved at være aktiv i IDA Randers. Fx hvis du vil udvide dit netværk som tilflytter til byen el.lign.
Bestyrelsen kan kontaktes på idaranders@googlegroups.com

Bemærk venligst, at bestyrelsen besvarer IKKEhenvendelser på denne e-mail vedr. dette event. Mailen er beregnet til at kontakte bestyrelsen, hvis man vil være aktiv i IDA Randers. :)

Følg desuden IDA Randers på Facebook: https://www.facebook.com/IDA-Randers-123390188315690/ 

Hvor

Svanens Anløbsbro

Dronningekajen Randers Havn Syd for Østervold

8900 Randers C.

Vi mødes på kajen ved båden


Hvornår

Fredag d. 20. august 2021

Kl. 18:20 - 21:00


Pris

Ledig

200 kr.

IDA-medlem

200 kr.

Seniormedlem

200 kr.

Studiemedlem

200 kr.

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 19. august 2021

Kl. 19:00


Antal pladser

60


Ledige pladser

2

Tilvalg

Ledsager(e)

225 kr.

Arrangementsnr.

340237